Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért hiszik még mindig azt, hogy a nők nagy részét a kocsijuk érdekli? Már azt se tudjuk hová költözzünk hogy ne legyen szmog, de azért élhető település legyen, ezek meg még mindig nyomatják hogy autttóóó.
És mi van azzal, akinek nincs pénze kocsira? Nekem, ciki vagy sem, nincs 20M autóra. Márpedig az a 3 ami tetszik, az mind a 3 ennyibe kerül. :(
Más meg nem kell. Így TAXI és BKK marad.
Szerintem igaza van a kerdezonek, ezt az automaniat en is csak a gyakorirol ismerem.
Nem Mo-n elek, ahol mar kezdik felfogni, hogy klimakatasztrofa jon, es az en kornyezetemben konkretan kb. ciki, ha autoval jarsz. Ha valaki megemliti, hogy van kocsija, mindig magyarazkodik hozza, hogy "de csak videken hasznalom", vagy "csak kirandulni jarunk vele" stb.
Es ez szerintem jo irany.
(Es nem azt mondom, hogy szep auto nem menobb, mint a gagyi auto, es nyilvan van eleg mas hulye statuszszimbolum. De maga az auto kezd vesziteni az eszmei ertekebol szerencsere.)
6 évet éltem BP-en, ott jobb a levegő minősége mint falun!
BP-en tudtam szellőztetni, melegben estére nyitva hagyni az ablakot stb.
VS
Falun nyáron hajnalban tüzelnek az emberek abroncs, gaz, stb. eső után való hulladékégetéshez gázolajjal locsolják a zöld gazt.
Nyár végén 2-3 héten keresztül hajnal 4-kor indul be a pulykagané szállítás és arra ébredsz fel, hogy könnyezik a szemed, marja a torkodat.
Ősszel falevelek égetése megy nedvesen abronccsal, gázolajjal és fóliasátor hulladékkal.
Télen abroncs, szén, nyers fűrészpor égetésének a szaga terjeng.
Tavasszal elviselhető a szennyezés, de nyár, ősz és tél instant KO!
--------
Kérdező mi tart téged vissza, hogy kocsi helyett elsétálj abba a tetves boltba?
Az aratás utáni 5-6 napos tarlóégetésről meg ne is beszéljünk, mikor 1000-1500 hektáron lángol a mező!
Tudom illegális, de "véletlenül" minden évben kigyullad az összes földműves területe.
Az is vicces, hogy látni 3-4 tűzoltóautót a falu határában a véletlen tűzeset előtti percekben, vagy a védőszántást 1 nappal előtte csinálják, hogy beütne a "természetes eredetű" tűzeset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!