Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj ha egy férfi még összekölt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy férfi még összeköltözéskor sem mondja el, hogy mennyit keres, mert szégyelli és tuti, hogy jóval kevesebbet, mint a nő (manapság 10/8 nő gazdaságis, jogász, logisztikus stb diplomával bír, és jóval többet keresnek, mint én mentőtisztként)?

Figyelt kérdés
2020. júl. 22. 19:41
1 2
 11/15 Lachesys ***** válasza:
90%
hat nemtom, szerintem a mentos meg bir olyan "sarmmal" mint a tuzolto is pl, hiaba nem kerestek sokat. en haziorvosnak keszulok, szoval semmi bajom nem lenne egy mentos pasival, max egyutt nyomorognank xd
2020. júl. 22. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez jó hülyeség! Nálam a diplomások nagyon leszerepeltek. Jelenleg levelezőre járok, nálunk akad azért pár jó lélek.

Viszont, ami megdöbbentett. Ma többekről kiderült(akár pasi, akár csaj), hogy ételfutárkodnak. Szerintem te nagyon el vagy tévedve....

2020. júl. 22. 22:01
 13/15 peca1000 ***** válasza:
100%
Akkor mond el, hogy mennyit keresel, ha rákérdez.
2020. júl. 22. 22:30
 14/15 anonim válasza:
Igen, ne szegyelld, ha valaki ezert elhagy azmenjen is a picsbe
2020. szept. 25. 18:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Én pont az ilyen nők miatt mondom azt minden nőnek, hogy webszerkesztő vagyok. Erre a sok nő azt hiszi jól megfizetik mert nem értenek hozzá. Ráadásul a legtöbb nő arra a férfire néz fel, aki irodista vagy számítógépen dolgozik. Csak mire kiderülne, hogy én fizikai munkás vagyok, arra lefektettem a nőt.
2022. márc. 24. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!