Gazdász diplomával nagy átlagban milyen területen helyezkednek el az emberek?
Tudom hogy attól függ milyen szakról van szó, de mégis mik azok a területek amik a közgázosoknak nagyon "passzol"?
Nekem van egy büfé bsc-m, de gondolkodok egy gazdász mesterképzésen. Leginkább az ellátásilánc menedzsment tetszik, mivel abba van gazdász és logisztikai vonal is egyben (ha jól tudom).
Önmagában ez a diploma megállja a helyét a munkaerőpiacon?
Gazdász? A mezőgazdaságban....
Igen, megállja a helyét a gazdálkodás szakos diploma vagy az ell.lánc. mgmt is magában.
Változó.
Logisztika, beszerzés a leggyakoribb, már csak a sok multicég miatt is.
Azt viszont, remélem tudod,hogyha nem gazdasági az alapképzésed, de olyan MSC-t akarsz, akkor kellenek különbözeti tárgyak.
Olyan finomságok, mint (matek1) analízis, liberális algebra, mikro-makroökonómia.
Ellátási lánc MSC-t csináltam, nem büfé BSc után. Autóipari cégnél vagyok középvezető...
De jó nyelvtudás és nagyon jó rendszerszemlélet, kombinatív gondolkodás kell hozzá, hogy vidd valamire ilyen területen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!