Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt rajtam kívül olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül olyan ember, aki kiábrándult már ebből az egész párkapcsolatosdiból, emberekből? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Én 30 éves férfi vagyok, vagy srác, ahogy tetszik. Barátnőm nem volt, csak próbálkozások, ismerkedések, amiknek pár hónapon, esetleg pár éven belül vége lett. Sokszor volt olyan, hogy a hosszas barátkozás során olyan dolgokat tudtam meg elsőre rendesnek tűnő lányokról, hogy a gyomrom is felfordult.

Olyan 18-25 éves koromig majd megvesztem volna egy párkapcsolatért, szinte bármilyen kompromisszumra képes lettem volna a vágyott nő felé. Aztán a sok csalódás, negatív tapasztalat után már úgy érzem, hogy nagyon durván, alattomosan, szőnyeg alatt bekúszott az életembe a megszokás.

Már nem tudnék annyi kompromisszumot kötni, nem érzem olyan "értékesnek" a női nemet, mint régen. Környezetemben látok rossz, és jobb kapcsolatokat is, bár ott is sok a veszekedés és a kifele színjáték, illetve sok kapcsolatot a függés tart csak egyben, legyen ez gyerek vagy anyagiak, vagy akár a megszokás.

Nem tudom mit kezdjek az érzéssel, jó lenne egy társ, amilyet elképzel az ember, de megnézi a való világot, elmegy a kedv. Randizástól rosszul vagyok, eddig csak anyagilag kopasztott meg az összes randi, bár nem volt sok. Elegem lett a megfelelési kényszerből, a nők kedvére tevésből, hogy aztán cserébe mindig kikosarazzanak.

Más is érez hasonlót?

Köszi, ha elolvastad!

2020. júl. 21. 11:13
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

9-re: Persze, hogy foglalkozom magammal. Világ életemben sportoltam valamit, elvégeztem egy műszaki fősulit, jogsit, szóval nem otthon ülve élem az életem.

De a párkapcsolatok kész katasztrófa...

2020. júl. 21. 12:50
 12/34 A kérdező kommentje:
Legutóbb például a hajamat is olyanra vágattam, amit egy gyik-es hozzászóló (nő) javasolt.
2020. júl. 21. 12:52
 13/34 anonim ***** válasza:
67%

"És ténylegesen érdekel a nők személye, meg akarom ismerni őket, így volt, hogy 6-7 évig is tartottam egy lánnyal a kapcsolatot neten, közben neki több kapcsolata is volt, stb. Aztán mivel bizalmasai voltunk egymásnak, elmondott nekem olyanokat, amit másnak nem. Így láthattam azt, hogy mennyire "megromlott" az évek során, és a gyomrom is felfordult."

Ha tényleg érdekelne a nők személyisége, akkor nem tartanád őket túlidealizáltnak és már rég levágtad volna, hogy találhatsz nőt. Téged nem érdekel a nők személyisége, csak a saját fejedben róluk kialakított kép érdekel.

És miket tett, amiktől annyira megromlott? Nem járt hétvégén templomba? Lemert feküdni egy neki bejövő pasival?

2020. júl. 21. 12:52
 14/34 anonim ***** válasza:
34%

"Persze, hogy foglalkozom magammal. Világ életemben sportoltam valamit, elvégeztem egy műszaki fősulit, jogsit, szóval nem otthon ülve élem az életem."

Ilyesmivel már találkoztam az oldalon. Aztán kibukott, hogy a sport kb. annyi volt, hogy hetente lejárt az illető kondiba, ott bohóckodott és semmi sem látszott belőle.

A műszaki végzettségből az illető csak elvolt valami alibimelón.

Miért van az, hogy ennek én felét sem csináltam, mégis mindig találtam csajt?

2020. júl. 21. 12:54
 15/34 A kérdező kommentje:

13-nem. Lefeküdt a munkatársával, aki gyakorlatilag megerőszakolta és olyan intim sérülései lettek, ami miatt orvoshoz kell járnia élete végéig.

Persze sajnálom is, de ki is ábrándít, hogy még ezek után a csávót védte. A csávó megfenyegette, ne szóljon senkinek, félt tőle. Én hiába mondtam neki azonnal jelentse fel...

2020. júl. 21. 12:57
 16/34 anonim ***** válasza:
47%
#15: Hááát, azért rólad is elmond valamit, hogy ilyen csajért voltál oda.
2020. júl. 21. 12:59
 17/34 A kérdező kommentje:
14-talán óriási mázlid van.
2020. júl. 21. 12:59
 18/34 Lachesys ***** válasza:
86%
hagyjuk mar nem kell 6-7 EVIG varni valakire h megismerd. es nem nem kell egybol szobara menni, nem ez a ket lehetoseg van. de ha nem ferfikent kozeledsz a nokhoz ne csodalkozz hogy nem ferfikent tekintenek rad hanem lelki szemeteskent/baratkent.
2020. júl. 21. 13:00
 19/34 A kérdező kommentje:

18: Ez egy eset volt, nem annak indult. Csak megismertük egymást egy játékon keresztül és kb. mindezek után akart volna találkozni, én addigra már kiábrándultam belőle. Volt, hogy úgy akart találkozni, hogy hozná a pasiját is...

Nyilván ma már nem várnék ennyit. És nem is pazarolnám az időm ilyen nőkre, ez lassan 10 éves történet.

2020. júl. 21. 13:04
 20/34 A kérdező kommentje:
De a félreértések elkerülése végett: Szexet simán tudnék találni, ha azt akarnék. Komoly kapcsolatokból ábrándultam ki mára.
2020. júl. 21. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!