Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet boldog az ember olyannal akihez nem vonzódik? Csak hozzààllàs kérdése?
Figyelt kérdés
Tehát nincs testi vonzalom, nem érzel semmit simogatàsnàl, ölelésnél, a szex is csak fizikai értelemben jó azáltal hogy orgazmus lesz a végén. Viszont amúgy minden rendben van, sokat nevettek, sokat beszélgettek, tényleg igaz társak vagytok. Csodàlatos érzés hogy végre te is számítasz valakinek, hogy van kivel programokat csinàlni, van kivel törődni, hogy végre vége a sötét magányos éveknek. És talán még csalàdotok is lehet, amiről már rég lemondtàl a magànyos években. (Nő vagyok, majdnem 30 éves, szeretnék kisbabát egyszer) Ez egy olyan téma amire az emberek többsége egyből ràvàgja, hogy dehogy alkudnék én meg, vàrnék az igazira, vagy inkább egyedül jobb lenne. De ezt ugye mindig olyanok mondják, akiknek nincsenek parkeresési gondjaik, fél évnél tovább soha nem maradtak egyedül, vagy ha igen, akkor saját döntésből, nem amiatt hogy nem áll szóba velük a másik nem. Szóval ha ilyen értelemben nézitek a kérdést, hogy évek óta egyedül vagytok, előtte egy rövid kapcsolat volt, az előtt szintén évekig egyedül, nem vagytok túl kelendőek, akkor sem fogadnàtok el egy vonzalom nélküli párkapcsolatot? Ami lehet utolsó esély az élettől? Ma pont ezen gondolkoztam, hogy lehet ez a baj az emberekkel, ezért az a sok válás, a sok félcsalàdban felnövő gyerek. Mert ha elmulik az a hatalmas vonzalom, és elkezdenek simán csak emberként tekinteni a párjukra, akkor az már nem is jó, nem is kell, tönkrementnek van minősitve.2020. júl. 19. 13:58
1/24 anonim válasza:
Ez így szép és jó de mi lesz ha már jön a baba és pint betoppan valaki az életedbe akivel minden jó és még vonzalom is van?
Mennyi az esélye, hogy nem fogsz átpártolni? Mert szerintem nem sok...
2/24 anonim válasza:
És ezzel nem érzed úgy, hogy becsapnád a másik felet? Vagy közölnéd, hogy bocs, de nem kívánlak, de azért majd csináljunk gyereket!?
Ennyi erővel egy baráttal is együtt lakhatsz.
3/24 A kérdező kommentje:
1. Nem sok esélyét látom ennek, hogy betoppan valaki ha eddig sem volt ilyen soha. Kölcsönös vonzalom csak egy szexkapcsolatban volt egyszer életemben. Az előző párkapcsolatom is olyan langyos víz volt, bár attól még szerettem őt.
2020. júl. 19. 14:13
4/24 anonim válasza:
Én voltam ugyanilyenben és jól éreztem magam. Régóta voltunk együtt és társként tekintettünk a másikra, megvolt a vonzalom, csak már nem olyan nagy hőfokon. Szerintem ez nem megalkuvás, miért kéne egyből eldobni és új kapcsolat után nézni, ha már összeszoktunk? És mi a garancia, hogy ezúttal majd tovább tart a nagy lángolás? 24f
5/24 anonim válasza:
Én átérzem a helyzeted; jövőre leszek 30, sosem voltam kelendő, most is már több mint 6 éve egyedül vagyok. Szerintem azt kell tudni pontosan meghatározni, hogy mi a fontosabb számodra, illetve, hogy mennyire fontos ez a gyerek-család téma, meg hogy együtt legyél valakivel. Ha nagyon, akkor maradj, mert aki huszonévesen nem volt kelendő, azért nyilván 30 fölött sem fognak kapkodni. Én nem tudnék még így sem maradni. Annyira "belemerevedtem" az egyedüllétbe, hogy már egy randi erejéig sem tűrnék meg magam mellett valakit, aki nem vonz, azonnal menekülőre fognám. Megjátszani magam képtelen vagyok, ha nem kívánom a másikat, nem tudnék semmilyen testi kontaktust magamra erőltetni.
6/24 anonim válasza:
5. folyt.: Szóval én így már biztosan örökre egyedül maradok, ami nagyon szr, de mivel egy vonzalommentes kapcsolatban csak "fuldokolnék", és örökké menekülnék az együtt töltött idő elől, ezért vállalom. Teljesen érthető viszont, ha valaki nem. A szerencsésebbeknek nem kell ilyesmiken agyalniuk, a magunkfajtának azonban el kell döntenie, hogy mit bír (jobban) elviselni.
7/24 anonim válasza:
Ezt egyszer próbáltam, de nekem nem ment. Ha nincs szerelem, se testi vonzódás, akkor egyszerűen nem akarok vele lenni napi szinten. Olyan mint egy barát, jó-jó vele találkozni, de egész nap nem viselném el. Akár egy lakótárs a koleszban, azt is utáltam. Akkor inkább maradnék egyedül.
8/24 anonim válasza:
Lehet. Aztán Isten beleavatkozott:D
9/24 anonim válasza:
5 Ha ezt sokat mondod, ne csodálkozz, hogy ha egyedül maradsz.
10/24 anonim válasza:
#8 Isten vonzova tette a parodat hirtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!