Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki azt mondja, neki nem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt mondja, neki nem kell pár az kitől kap szeretet?

Figyelt kérdés

Az ember pártjától kapott szeretet szerintem a leginkább "megérdemelt", azért megdolgozik az ember nap mint nap, így nem hasonlítható semmi máshoz.

Kitől várják ezek az emberek ezt az energiát? Ennyire nem számít nekik?

2020. júl. 19. 08:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%
A legnagyobb hiba azt gondolni, hogy a szeretet kívülről jön. Az belülről jön, amiért magad dolgozol, magadért. Nekem sincs párom, nem is volt, de régen sokat jártam templomba, hittanra. Idősebb koromban újra el fogok járni, mert sokkal emelkedettebb lélekkel lépek ki egy mise után az ajtón. 30f
2020. júl. 19. 10:07
 12/24 anonim ***** válasza:
36%

Hát én ebben nem hiszek. Amit én a kis kosárkába tettem, szerintem a felét nem kaptam meg.

Kutyás macskás nővel soha többet nem jönnék össze, mert tipikusan az a helyzet, hogy az állat van 2 ember kapcsolatának középpontjában.

2020. júl. 19. 10:41
 13/24 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem sem hasonlítható semmi máshoz, de pont az ellenkezője miatt.

Szüleidet, testvéredet, barátaidat nem dobod azért, mert levágatták a hajukat, felszedtek 3 kilót, 3 napos borosta van a lábukon, nem dughatod be valahova a farkad.

A romantikus kapcsolatok alapja a külső, a szex, a vonzódás. Nagyon könnyen kiszerethet belőled valaki, csak mert változik a külsőd. Nem tartósak a szerelmi kapcsolatok.

2020. júl. 19. 13:51
 14/24 anonim ***** válasza:
18%
Egyet értek az utolsóval. A szerelem nárcisztikus, egoista, kisajátitó érézés, szöges ellentéte a barátságnak, testvériségnek, családi kapcsolatoknak, ahol önzetlenül viselkedünk, bármit tesz a másik, nem változtat a szereteten, ami hozzá köt. A szerelem meg elmúlik, rombol, térdre kényszerit.
2020. júl. 19. 14:22
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
Jól mondja a 8-as, helyette másban megleli az örömét. Más feladatban, cselekedetben értem.
2020. júl. 19. 15:27
 16/24 anonim ***** válasza:
28%
Az örömét meglelheti másban, de szeretetre MINDEN embernek szüksége van, akár (f9elismeri ezt, akár nem.
2020. júl. 20. 16:37
 17/24 A kérdező kommentje:

#13-14: Igen, éppen ezért írtam szeretet és nem szerelmet. A szerelem egy időszakos dolog, majdnem borítékolhatóan elmúlik. Ha szeretsz valakit, akkor ha bajban van, akkor segítesz rajta. Ha szerelmes vagy belé, akkor lehet a probléma méretét látva inkább kihátrálsz.

A párod szeretetét ki kell érdemelni, dolgozni kell érte, de ezt visszafelé is igaz. A vér szerinti szeretetért sokkal kevesebbet kell tenni, gyakorlatilag elég ha nem teszel ellene, számomra ezért nem tudja helyettesíteni egyik a másikat. Sokszor a családi szeretet vak, nem jelez vissza objektíven dolgokat, memának te leszel örökké a legszebb és a legokosabb. Egyfajta kegyes hazugság.

Az szerintem is fontos, hogy az ember szeresse önmagát, azonban szerintem önmagában nem elég. A hit adhat egyfajta iránymutatást, azonban sokszor az túlzó és korlátozó, cselekvőképtelenné tesz, nem enged kibontakozni, megmutatni milyen a valódi éned, elfojtja azt.

2020. júl. 26. 00:50
 18/24 anonim ***** válasza:
37%
Nekem nem kell társ, magamba vagyok szerelmes. A sok-sok énem mind szeret. :) 43F
2020. júl. 26. 12:00
 19/24 anonim ***** válasza:
18%
Én például a bankkártyámtól elég sok szeretetet kapok :D
2020. júl. 26. 12:01
 20/24 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, az én családom őszinte velem, nem vakon szeretnek, látják a hibáimat is. De nem utálnak miattuk, elfogadnak.

A párod szeretetéért borotválnod kell a lábad. Baromi fennkölt dolog.

2020. júl. 26. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!