Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szexkapcsolatot. Hol érdemes keresgélnem?
Vannak olyan oldalak ahol érdemes nézelődni? Akinek volt
már, hogyan talált partnert? (nem prostit keresek)
Nem akarok bunkó lenni, de ha vonzó és / vagy talpraesett kapcsolatteremtő lennél, akkor szinte biztos, hogy már régesrég találtál volna.
2020. júl. 18. 14:37
Arra, hogy néha összejöjjetek, kereshetsz Pesten is.
2020. júl. 18. 14:41
Ne haragudj, de miért nem jó egy szex munkás? Ugyanolyan emberek, nem érzelemmentes robotok/tárgyak - RÁADÁSUL pont szexről lenne szó, nem? (Vagy nem akarsz fizetni?)
2020. júl. 18. 15:00
Jól szórakozol kérdező? vagy kínodban tolod ezeket a győri kamukérdéseidet?
2020. júl. 18. 15:04
Nem értem miért lepődsz meg hogy nem találsz normális nőt akibe időnként üríthetsz. Neki ebben mi éri meg?
Valóban ha erre akarsz használni egy nőt azt meg kell fizetned.
Ingyen krva nem létezik. Ha van is az olyan is hogy ahhoz nem fűlne a fogad lefogadom.
2020. júl. 18. 15:11
Szerintem simán találhatsz még itt, az oldalon is, annak ellenére,hogy ez nagyon nem erről szól. Nők is vannak, sőt, ahogy látom egyre többen, akik nem akarnak tartós/komoly párkapcsolatot, viszont vágyaik vannak.
Jól látod, ha győri vagy az tényleg behatárolja hol keresgélj, Budapest távol van. Aki azt írja,hogy miért nem jó,hogy alkalmanként találkozzatok...hát nem tudom hányszor lehetne összehozni ilyet.
Figyeld a kérdéseket, ismerkedj itt az oldalon, járj nyitott szemmel, ebben mindnekinek igaza van. Ismerkedni bárhol lehet, de ehhez adottnak kell lenni az előnyös külsőnek, a jó kommunikációnak és bár szexkapcsolatot keresel, a figyelmességnek.
2020. júl. 18. 16:26
Én itt ismertem meg a gyakorin 😀
2020. júl. 18. 17:36
Első én a nők szerint vonzó vagyok de nem jó kapcsolatteremtő. Hidd el aki kevésbé vonzó mint én de jobb kapcsolattaremtő az előbb talált szexet mint én. Ezt csak a kapcsolatteremtő és a vonzó tulajdonságok gyakorlati különbsége miatt írtam.
2020. júl. 18. 19:14
9/10 A kérdező kommentje:
Nos egyrészt szoktam nézegetni a rosszlanyok.hu-t valahogy nagyon nem jönnek be, nem vonzódom hozzájuk a külsőjük alapján sem legalábbis aki itt Győrben elérhető. Nem vagyok jó kapcsolatteremtő de tényleg. Rendes kapcsolatra most tényleg nem vágyom. Arra hogy miért jó ez egy nőnek? Ne tegyünk már úgy mintha a nők csak komoly kapcsolatot szeretnének, akkor nem lenne annyi egyéjszakás kaland sem. Sok fiatal egyedülálló anyuka is van hogy lehet ez ha nem szexelt senkivel? Ha szintén nem akar rendes kapcsolatot, de vannak vágyai és mégsem akarna fűvel fával, akkor miért ne?
10/10 anonim válasza:
1/9 miért vagy olyan biztos benne,hogy megtalálta volna?? Nem érzem magam csúnyának elég kapcsolat teremtő vagyok ..... És nem találtam......ponnt ez az egyik problémám. Hidd el van ilyen.😮💨
2022. okt. 27. 00:39
Kapcsolódó kérdések: