Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne elhagyni a párom egy szexkapcsolat miatt?
5 éve vagyunk együtt és fél éve kezdődött a szexkapcsolat, en többet érzek iránta, nem tudom eldönteni, hogy mit, de ha többet együttlennénk tuti beleszeretnék.
Viszont úgy érzem, hogy megbánnám,ha eldobnám a kapcsolatom mert vannak benne nagyon jó pillanatok is és már nagyon komoly kapcsolat.
Csak kíváncsi is vagyok arra, hogy ha nem lennék kapcsolatban akkor mi változna a szexpartneremmel. Így nehezen oldható meg a találkozás is, és többször biztatott arra, hogy szakítsak vele.
A szexpartnereddel nagy eséllyel semmi sem változna. Továbbra is csak dugásra használna, ahogyan eddig is. Annyiból lenne neki előnyös, ha szakítanál a "komoly" kapcsolatoddal, hogy így csak egyelőre ő dugna téged. Ezért biztat.
A komoly kapcsolatod meg nem komoly, ha más fszra is ráülsz mellette. Ne ringasd magad hiú ábrándokban.
Csak fogom a fejem neha.
Fel eve dugsz felre es azt mondod, hogy jo a kapcsolatod?
Erdemes lenne elhagynod a parodat, az o kedveert, hogy olyat talaljon, aki 100% benne van a kapcsolatban.
Mert neked valami hianyzik belole.
6-osnak igaza van!
Szerencsétlen idióta ember, ha tudná milyen nővel él együtt... (persze lehet, hogy tudja de akkor egy lúzer)
Döntsd el.
A párod nem szereted, ez lerí az írásból, a szeretőnek viszont te nem fogsz kellene, épp ezért szerető, mert neki ez így jó, hogy néha átszalad durrantani egyet, aztán irány a másik nője, vagy a "párja" aki hivatalosan van (és akit nem szeret).
Csak a barátod sajnálom itt.
Miért veszi mindenki biztosra, hogy a kérdező a nő?
Lehet, hogy az, a szövegből nem egyértelmű. Én olvasás közben pasinak képzeltem.
Hagyd ott a párod, nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!