Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 10-9 pasi foglalt de ennek ellenére írogatnak, találkozni akarnak, lehetnénk szeretők szöveget nyomják? Hol vannak a szingli pasik? És aki szingli az miért nem kezdeményez?
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 08:18
21/25 anonim válasza:
Több olyan férfit is ismerek a környezetemben (én is férfi vagyok), akik huszonévesen - netán 30 környékén - régóta egyedül vannak, vagy éppen sosem volt barátnőjük. Nekem is problémát okoz, hogy egyáltalán felkeltsem a lányok figyelmét, nagyon ritka az, hogy akár csak mosolyt is kapjak tőlük, megismerni pedig szintén elvétve akarnak. Netes beszélgetések esetén még csak-csak, de aztán rendszerint ezekből sem alakul ki semmi. Élőben nagyon nehéz bármit is elérni, pedig szerintem nem vagyok vészesen ronda, és még fiatalabbnak is tűnök a koromnál (legutóbb egyetemistának gondolt egy lány, holott 36 vagyok). Eddig összesen egy, azaz egy olyan lány volt még sok éve, aki tök ismeretlenül bejelölt facebookon, de egyébként semmi. A kezdeményezéseim is csődöt mondtak. Itt is elég sok lánnyal beszélgettem az évek során, de még találkozásig sem nagyon jutottunk el, pedig sosem voltam bunkó vagy erőszakos, nem küldtem képet a farkamról, nem vetettem fel már a második mondatomban, hogy esetleg dughatnánk is. Sőt, nem egyszer a lányok mondták, hogy végre egy normális ember, aztán ezzel a lendülettel eltűntek, és következő levél már nem jött tőlük. Elkeserítő, de ez van.
23/25 anonim válasza:
Érdekes, én meg férfiként 4 éve nem találok senkit még beszélgetni sem, pedig konkrétan ki van írva, hogy komoly kapcsolatot szeretnék. Valamit rosszul nézel.
24/25 anonim válasza:
Miért nézné rosszul? Ha ott vagy te 100 férfiből 1 ilyen, ő meg 100 nőből 1, elég valószínű hogy hiába néz nem téged fog látni.
25/25 anonim válasza:
24: Azért, mert ha szétnézek a baráti körömben, 10-ből 8 férfi olyan, mint én. Szóval nem 100-ből egy férfit kéne észrevennie valószínűleg. Persze lehet mondani, hogy ez az én baráti köröm, de nem hinném, hogy annyira különleges barátaim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!