Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy helyen dolgozunk, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy helyen dolgozunk, miért van az hogy tetszünk egymásnak es nem kezdeményez miközben ő is szingli?

Figyelt kérdés

Tetszünk egymásnak, vonzódunk egymáshoz és semmi.....

Nem kezdeményez, nem próbál semmit.

Pedig nincs senkije.

És biztos hogy látszik rajtam hogy tetszik nekem!

2019. dec. 30. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
És honnan tudod, hogy neki nem tetszik rajtad kívül valaki aki előbb tetszett neki, és erősebben érez iránta?
2019. dec. 30. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kezdeményezz te.
2019. dec. 30. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a "Házinyúlra nem lövünk!" -et képviseli.

Lehet, hoyg van valamilyen nem annyira látható betegsége. Félénk, nem tudja mi lenne a jó neki, neked. Bármi lehet.

2019. dec. 30. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

A barátom és én egy helyen dolgozunk. Az ismerkedés elején hiába jeleztem neki és utaltam rá a kommunikáció során minednféle módon, hogy tetszik nekem, ő még mindig bizonytalan volt magában. Sokáig én sem tudtam eldönteni, hogy úgy érez-e irántam, mint én iránta. Aztán a sok kommunikáció és az éjszakába nyúló chatelés meghozta az eredményét, ez tette számára egyértelművé, hogy tetszik nekem - más esetben miért maradtam volna ébren hajnalig pont miatta? :)

Lehet, hogy a te munkatársad is olyan, mint a párom, hogy hiába egyértelmű szerinted a dolog, már tényleg csak az hiányzik, hogy konkrétan kimondd, hogy tetszik neked, ő akkor sem biztos magában :D Ha úgy érzed, hogy ő is szívesen megismerne téged, akkor max utalj rá, hogy kedved lenne elmenni xy helyre, vagy csinálni valamit, esetleg veled tartana-e. Vagy csak hagyd nyitva a "kérdést", hátha lecsap rá.

Sok sikert!

2019. dec. 30. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig a másikra vársz, akkor sosem lesz semmi...
2019. dec. 30. 22:39
 6/9 opened paradise ***** válasza:
100%

Második leírta a lényeget!

Ha akarsz valamit, tegyél érte. Néma gyereknek az anyja se veri a f.. szát.

2019. dec. 30. 22:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem merem a szemebe mondani!!!!!
2019. dec. 30. 22:50
 8/9 opened paradise ***** válasza:

Akkor ne mondd. Csak csinálj valami programot.

Ahova véletlen csak ketten mentek el.

2019. dec. 30. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez a "házinyúlra nem lövünk dolog" nem hülyeség! Nekem volt barátnőm munkahelyről, és sok bajunk volt belőle, végén ő inkább le is számolt mert kikezdte pár szarkeverő, hogy én kivételezek vele meg hasonlók, pedig pont, hogy nem!

Ha őssze is jöttök, akkor ezt teljesen tartsátok a cégen kívül! Semmi látványos együttlógás vagy puszilkodás, mert egyből megindul a pletyka!

2019. dec. 31. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!