Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy 10-9 pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy 10-9 pasi foglalt de ennek ellenére írogatnak, találkozni akarnak, lehetnénk szeretők szöveget nyomják? Hol vannak a szingli pasik? És aki szingli az miért nem kezdeményez?

Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 08:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

"És aki szingli az miért nem kezdeményez?"

Megmondom miért. Én pl. átlagos kinézetű szingli pasiként azt látom a munkahelyen, hogy van 2-3 nagyon jó-helyes pasi (alfahím), és a nők állandóan körülöttük legyeskednek, velük szeretnek jópofizni, beszélgetni, flörtölni. Ha ők mondanak bármit, az vicces. Ha ők tesznek megjegyzéseket, az nem szexuális zaklatás, hanem jaj de kis huncutok, és még örülnek is neki a nők, dagad a májuk. Ha nincsenek ott, akkor beszélgetnek velem is, de ha megjelennek, egyből levegőnek néznek. Ez megalázó, ezért nem is kezdeményezek.

2020. júl. 18. 11:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit olyan, mint hogy a gyk-s csajok 90%-ánál soha senki nem kezdeményez, legalábbis ezzel sírják tele a fórumot. Aztán meg kiderül, hogy mégiscsak vannak, akik észreveszik őket, csak éppen ezek a srácok nem kellenek a csajoknak, vagy gyávák kimozdulni a komfortzónájukból. Nem egy ilyen lánnyal beszéltem itt is, amikor felvetettem, hogy akár találkozhatnánk is, semmi nem lett a dologból. Aki csak a férfiak felső 10-20%-át látja meg, vagy aki képtelen kilépni a komfortzónájából, az ne csodálkozzon. Szerintem sok egyedülálló srác van, csak őket vagy észre sem veszik a nők, vagy besorolják a barátzónába, pedig azok a srácok sem rondák, és csak szerelemre vágynak. Egy idő után meg sokan kiégnek, ha nincsenek sikerélmények, építkezni sincs miből. Ezek után nem meglepő, ha sok férfi inkább már nem is kezdeményez, mert minek.
2020. júl. 18. 11:55
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
Mert minden férfi ribi.
2020. júl. 18. 11:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert az a baj, hogy ugyanaz az 1 férfi kell kb 100 nőnek.

A többire meg ráfogják, hogy lúzer.

Kb végiglapoznak a neten 100 férfit és abból 1 tetszik nekik, és kb azaz 1 kell mindnek.

2020. júl. 18. 14:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Néhány kérdés: Észre szoktad venni a visszahúzódóbb, csendesebb srácokat is, illetve szoktál nekik esélyt adni az ismerkedésre? Hány kevésbé népszerű vagy nem annyira helyes srácot pakoltál eddig barátzónába? Te szoktál jeleket adni, hogy kezdeményezhetnek nálad, vagy csak várod, hogy kitalálják a gondolataidat? És te szoktál kezdeményezni?
2020. júl. 18. 15:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szingli vagyok, sosem volt még barátnőm. Miért nem kezdeményezek? Ha az okát megtudnád, akkor szerintem te is ezt tennéd...
2020. júl. 18. 19:22
 17/25 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Honnan tudod,hogy aki szingli férfi az nem kezdeményez más nőknél? Lehet veled van a gond,hogy nálad nem kezdeményeznek,de másnál talán igen.Lehet rossz a kisugárzásod.Tegyél érte.Manapság nő is kezdeményezhet.Kezdeményezz olyan férfival,aki tetszik neked.
2020. júl. 19. 23:22
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg a szingli pasi, csak az nem kell neked. Csak a foglaltakat veszed észre. Szerintem jó ha minden 3. pasinak van barátnője kb. Akik olyan vadul írogatnak és kezdeményeznének szexet veled, azoknak van már 3 szeretőjük, de mivel ők a "leghangosabbak", a te szemednek úgy tűnik, mintha minden férfi olyan volna.
2020. júl. 20. 09:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Mert a nők csak azt a férfit veszik észre akinek már van valakije, mert ő értékes. Mióta van barátnőm, még facebookon is próbálkoznak nálam a csajok... előtte a kutya se.

Viszont volt egy lány aki alapból kedves és érdeklődő volt velem, akkor is amikor nem volt senkim. Azóta ő a párom és szeretem őt.

2020. júl. 20. 10:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Baráti társaságomban 10-ből 8 férfi szingli, 27-35 év között! Rossz körökben nézelődhetsz ezek szerint.
2020. júl. 20. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!