Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfigyűlölő nőket hogyan lehet felismerni?
Szövegükről.
Mindig szerettem, tiszteltem a nőket. Mamámat,anyukámat,fekeségemet,lányomat és a húgaimat.
Számomra ember-ember.
Az egyik munkahelyemen kifogtam egy hibbant nőt. Férfigyűlölő volt. Nem tudom miért. De egyfolytában azt mondta, hogy minden férfi szemét, ki kellene halniuk stb.. Akkor csitult le egy kicsit mikor az apukája rákos lett. /férje is van).
Azóta, én is megváltoztam. Meggyőződésem, hogy hibbantak a nők.
"Egyre több olyan nő van manapság és itt az oldalon is, akik hogy nyíltan hangoztatják, hogy a férfiak milyen szemetek és, hogy mindnek ki kéne pusztulnia,stb"
Légyszi linket is mellékelj, köszi!
Én nem férfigyűlölőnek hívnám magam inkább alacsony a toleranciám az idiótákkal... Fénykoromban azok a puderdumák, hogy hátha kap uncit.. Na szóval az élet tanította ki ezt, hogy ne kíméljem a hülyéket..
Nem rég költöztem ide a férfiak új prédaként tekintenek pedig nem macásan öltözök..a legutolsó a szomszéd 70 éves bácsi tett ajánlatot amitől azóta is hányok.. Na ezektől lettem ilyen, mert ha kedves lennék azonnal nyúlkálna ez a fajta.. Reméljük érted miért alakult nálam így..
"Van olyan aki szerint minden pasi csak a szexre megy de az inkább általánosít nem konkrét férfigyűlölő az ritka és hamar kiderül."
Mert ezt férfi mondja. Én hiszek annak a férfinek, aki ilyet mond. Ha pedig leírom, és nincs ott egyetlen egy normális férfi sem, hogy ácsi, akkor mi a tanulság?
Az álmom az lenne, hogy minden egyes ostoba kuki beteg állítására jöjjön 10 férfi, és mondja el, hogy nem úgy van, beszéljen saját magáról, hogy mit hogy lát.
A beszédjükből, a hanglejtésük, hangsúlyukból, a viselkedésükből adódóan.
Én kíváncsi lennék rá, hogy egy ilyen nő mit kezdene velem egy ringben: csak én meg ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!