Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A jó fiúk vagy a rossz fiúk jönnek be nektek?
Jó fiú, aki a kedvemért néha rossz. :)
(Van párom.)
Lányok, segítek:
1. Jófiú: kedves, helyes, normál arc, frizura, konszolidált öltözés, átlagos szexualitás, viszonylag magas intelligencia, mindig lehet rá számítani, sportos, vagy normál alak, egészséges életmód, józan ésszel választott praktikus autó, színház, mozi, esetleg túrázások
2. Rosszfiú: szokott bunkóskodni, hosszú haj, vagy kopasz, tetkók, extrém viselet is akár, vad szex, perverziók, átlagos vagy átlag alatti IQ, szétgyúrt, kicsapongó, nem lehet benne megbízni, cigaretta, pia, meg hasonlók, motor, vagy menő kocsi, bulik, fesztiválok
Bizonyos esetekben a leírtak eltérhetnek/vagy nincsenek, de nagy vonalakban.
Ezek alapján nekem egyik se.
Az első végtelenül kimért az élete pontos kiszámítható mindent a racionalitás mentén csinál.
A második meg gyakorlatilag életképtelen egy normális közösségben.
Én azokat szeretem akik hajlandóak spontán dolgokra. Akikkel nem kell egy hétre előre egyeztetni mit csinálunk. Akiknek nincs még a b tervre is egy b tervük egy sima nyaralás kapcsán. Akiknek nem gond egy kicsit vadabb program gondolok itt erdőben kinn alvásra vagy hirtelen felindulásból kitűzött helyre utazni és kitalálni ott hogy hogyan tovább.
Én nem vagyok ilyen merev és még évekig nem is tervezem a karót betűzni a hátsómba.
Az amit jófiú címszó alatt leírtál tök jó ilyen 30-35 évesen egy-két gyerekkel. Mert akkor már kell az ilyen fokú előre tervezés. De én 24 évesen erre vágyom a legkevésbé.
Mondjuk nagyrészt ezért is keresek a saját korosztályomba.
Én azt mondanám a 20-28 éves korosztályban jófiú aki megbízható. Van jövőképe és tesz is érte. Kedves és vidám. Tele van életkedvvel és szívesen is él. Kiegyensúlyozott lelkileg és normál anyagi szinten áll. (ez persze a húszas évek közepéig jellemzően az hogy otthon él amivel nincs gond). Normális baráti és családi kapcsolatai vannak. Többnyire szabálykövető. Nem keresi a konfliktust nem keménykedik verekszik issza magát a sárga földig minden héten. Nem döngeti a csajokat a bokorban vagy a bulihely wc-jében.
Tehát hozza a korából fakadó normál viselkedést. Tiszteli a többi embert és ismeri (meg be is tartja) a kulturális normákat. Jó de minimum átlagos kommunikációs készsége és nem üvöltve vagy fizikai agresszióval oldja meg a problémáit hanem kultúráltan. Én még ide sorolnám azt is hogy nem bosszúálló hanem racionális. Szerintem a bosszú kicsinyes és nagyon nem fér össze a jó jellemmel.
A külsőt szerintem butaság ide keverni mert nagyon jó pasiból is van jófiú és ronda is lehet alkesz és munkanélküli nőverő.
Azért kérdezték itt annyian mi is a jófiú (bár a kérdező még mindig nem írta körül pedig tőle kéne megtudni neki mit takar) mert itt a jófiú gyakran a 30+ szűz fiú. Az aki nőhöz szólni se mer vagy ha igen és nemet kap elküldi az anyjába a nőt. Kvázi a gátlásos szorongó pasi szokott jófiú címen futni a kérdések alatt.
"Az amit jófiú címszó alatt leírtál tök jó ilyen 30-35 évesen egy-két gyerekkel. Mert akkor már kell az ilyen fokú előre tervezés. De én 24 évesen erre vágyom a legkevésbé."
Sajnos ez a nők körében elfogadott tipikus viselkedés!
A 20-as éveimben kiélem magam a rosszfiúkkal, aztán már majd 30 felett (mikor már én se nagyon kellek senkinek) keresek egy balek megbízható szürke egeret, aki majd gyereket nevel. Egy olyat, akivel a 20-as éveimben szóba sem álltam volna, mert lúzernek tartottam, meg unalmasnak.
Ez sem igaz mindenkire. Egyrészt nekem a luzer ott kezdődik ha nem ér el semmit esetleg nincs is valódi célja.
Másrészt én pl egy közel 6 éves kapcsolatból léptem ki jó fél éve. Egy normális pasi volt a párom csak végül más irányba változtunk.
Szerintem nem egészséges már huszon évesen begyöpösödni és én nem is érzem tőle jól magam. De ez nem jelenti hogy ész nélkül alá fekszem bárkinek vagy azt hogy lenézem azokat akiket más életmód tesz boldoggá.
Szerencsére a forint és perc számolgató férfiak és a carpe diem élj a mának férfiak között van bőven átmenet. Én egy ilyennel voltam együtt 18 éves koromtól és sokáig nagyon boldogok voltunk.
Az élet nem fekete vagy fehér. Viszont az tény hogy aki koravén az vagy az idősebbek közül keres társat (ami férfiként gyakran nehéz) vagy megvárja míg a saját korosztálya is beér ebbe az élet szakaszba.
De ezért ne tegyél felelőssé senkit. Az aki élni akar épp úgy nem rossz ember mint aki fél kilépni az életbe védőháló nélkül. (és persze ott van a népes csoport akik a kettő között lavíroznak. Őket se felejtsd el) Egyszerűen meg kell várni/találni azt a pillanatot és ember csoportot ahol a kereslet és kínálat találkozik.
Akkor beírom hogy innen mi nem tetszik, zárójelbe tettem ami nem jön be.
1. (Jófiú... már az elnevezés xar): (kedves ???? Mlyen kedves,mert ha sunyin kedves az nem tetszik)), helyes, normál arc, (frizura?? Nem mindegy???), konszolidált öltözés, átlagos szexualitás, viszonylag magas intelligencia, (mindig lehet rá számítani.......ha valaki tehetős gyakrabban lehet rá számítan d szerintem undorító ezzel büszkélkedni, míg a másik ellenszéllel indul), sportos, vagy normál alak, egészséges életmód, józan ésszel választott praktikus autó, (színház....remélem nem muszáj azért, csak felvágásból...), mozi, (esetleg túrázások....ok de jó helyre legyen és ez se legyen KÖTELEZŐ!!)
2. (Rosszfiú... már az elnevezés xar): szokott bunkóskodni....néha bunkóskodhat mindenki ha rossz napja van ill. a másik megérdemli nem???, hosszú haj, vagy kopasz, (tetkók), extrém viselet is akár, (vad szex ????? what??? mi a a vad neked?, mert a normál szex is vad néha), (perverziók), (átlagos vagy átlag alatti IQ), (szétgyúrt, kicsapongó, nem lehet benne megbízni), cigaretta, (pia, meg hasonlók, motor, vagy menő kocsi), bulik, fesztiválok
ez a jófiú egy ostoba általánosítás. unalmas begyepesedett nyomik hívják magukat jófiúnak.
egy nőnek egy normális férfi kell, akinek van valamennyi esze, bátorsága, határozottsága. Ne kelljen már pelenkázni. ugyanakkor lojális, nem szenvedélybeteg, lehet rá számítani, megbízható. Meg kell egy adag vonzalom ugye mindkét részről.
Na most aki ilyen kérdést feltesz, nem árt, ha tisztában van azzal, hogy a nők ilyenkor arról beszélnek, hogy _papíron_ milyen férfi kellene nekik, nem arról hogy valójában kit tartanak vonzónak. Értelemszerűen egy olyan férfi kellene neki, aki megbízható, odaadóan szereti őket, lelki társ, stb, de az effajta férfiak általában egy csepp szexuális vonzalmat sem keltenek a nőkben és nem véletlenül szinte mindig a barátzónában kötnek ki.
Az más kérdés, hogy a legtöbb nő végül (vagy inkább mondjuk úgy, a legvégén, amikor már nincs más választásuk) egy ilyen, ún. stabil pasi kötnek ki, mert kénytelenek voltak belátni, azokkal a férfiakkal, akikre valóban gerjednek, egyszerűen képtelenség bármire is jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!