Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akiknek a rossz fiúk jönnek, pontosan mit értenek "rossz fiú" alatt?
Úgy értem, hogy írnátok le , pontosan milyenek ezek a fiúk? Mert hát elég sokféle rossz fiú van, akik teljesen más szempontból rosszak. Mert azért rohadtul nem mindegy, hogy a rossz fiú egy:
- mindent grafityvel összefirkáló proligyerek,
- nagy tételben csaló üzletember,
- pánk stílusban tomboló fiatal,
- bkv-n bliccelő egyetemista,
- tetkós izmos kemény gyerek
- bunkó tahó
- ravasz, intelligens gazember
- öntörvényű nagyképű felfújt hólyag
stb. stb.
Szerintem szimplán megbízhatatlan, bunkó döbrögikről van szó, akiről szentül hiszik a nők, hogy meg tudják változtatni..Vagy másik tipus az alkesz vagy egyéb szenvedélybeteg elmebajos, akit "meg kell menteni".
ezekkel szokták általában fecsérelni az idejüket.Én is nő vagyok, de engem ezek kifejezetten taszítanak.Minek vacakoljak idiótákkal?
- arrogáns
- önző
- nárcisztikus személyiségű
- megbízhatatlan
- hazug
- kiszámíthatatlan
- egyszerre több nőt futtat, esze ágában sincs elköteleződni
- eleinte sármos, kedves
- hadilábon áll a törvénnyel
Ezek egyenként olyan tulajdonságok, amelyek egyenként is lehetetlené tesznek egy kiegyensúlyozott párkapcsolatot, hát még így együtt... De ennek ellenére a nők nagy része számára pont az ilyen férfiak nem tud ellenállni. És minél inkább bejön egy férfi a nőknek, annál nagyobb az esély, hogy nem hajlandó (vagy egyszerűen nem is alkalmas) hosszútávú monogám kapcsolatra. De fordítva is igaz, minél kevésbe remélhet egy nő normális kapcsolatot egy férfitől, annál inkább kell neki.
Ennel nagyobb hulyeseget max a blikkben lehetne olvasni
Szeretem, amikor sok férfi is megszólítva érzi magát ilyen kérdéseknél.
Hosszú évekig Robbie Williams volt a rosszfiú tipikus képe. (Nekem speciel nem tetszik.) Akiknek ez tetszik,azoknak az tetszik, hogy vagány, nagy dumás (ez nem egyenlő azzal, aki beszólogat), laza, magabiztos. Igazából rosszfiúnak hívni előnytelen, csak az ilyen fiúk nagyobb eséllyel vannak benne rosszaságokban, de ez lányok és fiúk (tinédszerek) esetében max annyit jelent, hogy olyan rohadt vagány, hogy nem hoz tesicuccot.
Én 2 szóval összefoglalnám
Helyes, de nagyképű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!