Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szexuális zaklatás-e leszólítani az utcán lányokat udvariasan, ismerkedés céljából?
Mi???
Az első "NEM", az nem "NEM"! Rá kell menni!
Most én vagyok a hülye, de nem értem, hogy egy panda macinak mi köze van a szexuális zaklatókhoz? Mire tanítják a gyereket a south park, hogy rettegjen az állatkertbe látott pandától is? Vagy netalántán a család elutazik Kínába, akkor majd sikítva rohan a panda elől a gyerek?
Amúgy nagyon gagyi az egész dal amit megosztottál, szerintem inkább taszító és felháborító, hogy egy ilyen állathoz hasonlítják a szexuális zaklatókat.
Miért a panda maci szegény? Láttak ezek élő igazi pandát? Ismerik zoologiailag?
https://www.youtube.com/watch?v=u30c35u9BwM
Amúgy már csak azért is furcsa ez, mert a panda medve szaporodási igénye nagyon alacsony, magyarán alig szexelnek, és nincs is nagyon igényük rá :D, magyarán amolyan aszexuális, demiszexuális típusok. Pláne fogságba tartva, ott szinte nem is.
Ezért is aggódnak a természettudós kutatók, mert már nagyon kevés a panda él vadon. Talán vörös listán is van, tehát védett állat, veszélyeztetett. Szégyen ez a dal szerintem rájuk nézve.
Inkább Juci néni dala és a WWF
https://www.youtube.com/watch?v=tvc0hxfu7E8
Nyugi nem greenpeace-s vagyok. :)
Csak egy dalt linkeltél be, és a szövegét kétféleképpen is lehetett érteni, mivel engem soha nem érdekelt a south park és az a fajta poén, de amúgy én is szoktam poénkodni, de vannak poén típusok mint pl. a szarkazmus és etc, azokat nem tudom értékelni, szóval az előzmények nélkül így nehéz lett volna érteni, hogy tulajdonképpen a panda maci védő szerepet játszik a dalban, de az a hátsó fertáji levegő utánzás :D azt mondtam neee.
Akkor lúzer vagyok mert nem értettem :D.
26.
Én az Üvegtigrissel meg az Indul a bakterházzal vagyok így, az ottani poénokat nem tudom viccesnek tartani. Utóbbiban még mókás a szereplők parasztos nyelvezete, de az Üvegtigrisben mi a vicces, azt nem tudom. Mégcsak történet sincs.
Másik ilyen véglet a Macskajaj, de ott legalább hangulatos körképet adtak a szerb kisebbség viselt dolgairól, ami menti a filmet.
A Soth Park 23 eve megy.
Pont, hogy egy 50 feletti lehet képben vele.
Amiket felsoroltál én pl. az Üvegtigrisen eluntam magam, az Indul a a bakterházat kacagás nélkül néztem, csak a néne levesén pfujoltam.
A Macskajajt meg se tudtam nézni. Elkezdtem, de nem sokáig sikerült.
De pl. a South Park egyáltalán nem is érdekelt. A poént először nem értő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!