Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szexuális zaklatás-e leszólítani az utcán lányokat udvariasan, ismerkedés céljából?
Amúgy kérdező nem zaklatás, és nem szexuális zaklatás. Szépen úriember módjára leszólítani ismerkedés kapcsán egy hölgyet, udvariasan nem zaklatás.
A zaklatás, amikor csak úgy odamegy és el kezdi tapperolni, vagy bántó dolgokat kiabál, az is zaklatás, ha ilyeneket kiabál, hogy hé cica, és a hölgyen látszik, hogy nagyon nem.
Magyarán egyértelmű hogy a viselkedése taszító a pasinak, szóval van akinek meg se kell szólalnia, hogy értse, hogy nem. De ha nemet mond és ennek ellenére megy utána és próbálkozik, na az zaklatás, ha fogdossa, tapperolja, az már szexuális zaklatás.
Számomra érthetlen hogy nem vagy tisztába a különbségekkel.
'Számomra érthetlen hogy nem vagy tisztába a különbségekkel.'
MOstanaban tele a világ félautistákkal, és olyanokkal, akiknek minimális érdekük sincs az emberi kommunikációhoz.
14-es szerintem szimplán csak nyuszi és attól fél, hogy az udvarias közeledését félreértik és zaklatásnak hiszik, ezért inkább megkérdezte a közvéleményt, de akkor sem értem, hogy miért nem egyértelmű a számára a nagy kölönbség, ami óriási egy udvarias úriemberi leszólitás, és egy zaklatás, vagy szexuális zaklatás között.
Kamilláztam egy cseppet ezen.
https://www.youtube.com/watch?v=Qe2LIDDP2NI
Erre utal, az egész epizód ezt a témakört és az ebből következő abban a korban rendszeres pereskedéseket figurázza ki.
18-19.
20 vagy 50 vagy 100 éve se volt ez egy elterjedt ismerkedési mód, amikor nem volt túltolva a feminizmus, metoo, stb. De létezett a dolog. Velem is előfordult már életemben 5-10 közötti alkalommal, hogy valamilyen formában nyilvános helyen megszólítottam egy számomra ismeretlen csajt ismerkedési céllal.
Nem zaklatás, ha az első nemnél visszavonulót fújsz és hagyod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!