Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiak ti adnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiak ti adnátok esélyt átlagos aranyos nőnek is vagy csak a nagyon csinos top 10-es nőknek adtok esélyt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg senki nem ért egyet velem, hogy ha Bélának Emma Watson jobban tetszik, mint Anna Nicole Smith, akkor Bélának Emma Watson a 10-es, és nincs objektív skála?
2020. júl. 15. 13:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#11: A skála lehet szubjektív és nagyjából objektív. A szubjektív az egyértelmű. Az objektív pedig úgy, hogy az általános szépségideált figyelembe véve, szabályos arc, szép bőr, szép dús haj, szép vonalú orr, száj, arccsont. Enyhén sortosan karcsú alak, hosszú lábak, fprmás mell, stb....

Biztos jártál már úgy, hogy azt gondoltad valakirúől, hogy biztos nagyon sok embernek tetszik, de neked nem ő zsánered.

2020. júl. 15. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Inkább átlagos nőknek adnék esélyt. Egyébként mint már írták kisugárzás , és személyiség az ami megfog. Nem pusztán a külső.
2020. júl. 15. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ostoba és tudom, hogy egy "csinos top 10-es" nő csak esetleg a pénzemért, vagy fogadásból, vagy hasonló ok miatt lenne velem és nem azért, mert kívül vagy belül vonzódik hozzám.

Egyszerűen tudom hogy se jóképű nem vagyok (de csúnya se), se társaság közepe nagy arc nem vagyok (de legalább full néma kuka se), szóval ezek miatt csak magamért nem akarna velem lenni egy csinos nő sem, mert a csini csajoknak vagy a jóképűség kell, vagy hogy legyél átlagnál sokkal jobban tökös, magabiztos, nagydumás, vicces, stb. Átlagos lányoknak szerencsére nincsenek ilyen elvárásaik, nekik szoktam is tetszeni.

2020. júl. 15. 14:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra sem létezik egy idegen esetében olyan, hogy top10. Ezért sem tudom otthagyni senkiért az aktuálisat. Amíg valakivel vagyok, ő a top 10. Akivel meg nem vagyok, abban maximum látok fantáziát, az meg az összkép alapján jön ki, mert a szememben az ember külsővel és belsővel együtt ember. Szóval aki arra hajt, hogy a csálé külsejét/belsőjét elfogadjam, ha a másik oldala jó, az nagyot fog koppanni. Az is ő. Ha tetszik, ha nem. Az is az összkép része.
2020. júl. 15. 14:26
 16/16 anonim ***** válasza:

"Biztos jártál már úgy, hogy azt gondoltad valakirúől, hogy biztos nagyon sok embernek tetszik, de neked nem ő zsánered."

Nálam kettő dolog van, tetszik, vagy nem. Nincs olyan, hogy kicsit tetszik, nincs olyan, hogy "átlagos", ezeket nem tudom értelmezni.

Bradley Cooper volt legszexibb pasi a People-ben, nekem nem tetszik, tehát nekem nullás vagy egyes, nem tudom, melyik a rossz véglet. És nem tudom azt sem mondani rá, hogy átlagos, mert csak az én szememmel tudok valakit nézni. Az, hogy jó minőségű valaki bőre, meg szabályos a fogsora, attól még nekem nem lesz szexi.

2020. júl. 15. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!