Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves férfinak hogy nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves férfinak hogy nincsen semmije?

Figyelt kérdés

Csak egy hosszútávú megtakarítás az egyetlen anyagi dolog amit fel tud mutatni, amiből elmondása szerint a nyugdíjas éveiben akar majd élni.

De sem egy autója vagy kis lakása nincsen. Egyedül lakik albérletben, de még ott is konkrétan csak a könyvespolca és a könyvei, a biciklije meg a ruhái a sajátja.

Nem túl biztonságot sugárzó egy ilyen élethelyzet és annak fényében különösen furcsa hogy nem egy 8 általánost végzett betanított munkás.

2020. júl. 15. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
5%
Azért a kocsival kicsit több mindenre mész, és több funkciója van mint egy mezei órának ami méri az időt :)) Jaj nehogy egy milliomod másodpercet eltérjen 100 év alatt :)
2020. júl. 15. 14:34
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
#10 az mondjuk tényleg nem mindegy, mivel egy 5 éve 10 millióért vásárolt lakás ma 20 milliót ér, ha közben ki volt adva albérletbe, akkor egyébként is hozott évi 1 millát. Másrészt meg igazad van, de a ft részét inkább cseréljük le valami normális valutára. ;)
2020. júl. 15. 14:41
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
#11 Viszont a városban kicsit többre mész egy kerékpárral, mint egy kocsival. (Bár nem igazán értem hogy mire írtad - a Bugatti - suzuki parhuzamban teljességgel értelmezhetetlen)
2020. júl. 15. 14:54
 14/21 anonim ***** válasza:
62%

12. Nem mindegy, hogy saját lakásnak vett otthonról szól a beszélgetés, amiben lakni akarsz (saját vs albérlet), vagy befektetésnek vettről, amit ki akarsz adni (ingatlanbefektetés vs egyéb befektetések).

Mert akkor meg az 5 éve 10 millióért vett lakás helyett vehettél volna részvényeket és akkor nem 20, hanem 40 milliód lenne.

[link]

Vagy most épp 5 év jó év után van a piac, de ha valaki 2008-ban vett kiadni való lakást, neki azt tudnád mondani5 évvel később 2013-ban hogy tessék, itt a 10 millióért vett lakás, ami ér most 7 milliót 5 év után és lehet ki se tudtad adni a válság miatt. Szóval ez elég képlékeny. De mondom, szerintem nem hülyeség se a saját lakás, se bizonyos körülmények közt a befektetésnek vett, csak Magyarországon sajnos az emberek annyira egyoldalúan látják ezt a legtöbben.

2020. júl. 15. 15:00
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Nekem még megtakarításom sincs,pedig én is 40 vagyok.
2020. júl. 15. 16:52
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Csak azt nem tudom egyesek szerint a saját lakás miért jelent röghöz kötöttséget... Ezt valaki magyarázza már el...
2020. júl. 15. 17:11
 17/21 anonim ***** válasza:
57%
#14 ilyen hullámzásokat a részvények is csinálnak, de egy ingatlan ritkán megy csődbe. (Nyilván van más kockázata) De ha egy állalmpapír nekem 5% éves hozamot ígér, akkor amellé valamiért egy 5% körüli inflációt is odaképzelek. És/vagy a mi pénzünkből fizetik ki. ;)
2020. júl. 15. 19:09
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

"30 millióra a kamat (pl az államkincstárnál) most is évi 1,5 millió ft."

Mutatnád ezt az infót, kérlek?

2020. júl. 15. 20:16
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

14: "Nem mindegy, hogy saját lakásnak vett otthonról szól a beszélgetés, amiben lakni akarsz (saját vs albérlet), vagy befektetésnek vettről, amit ki akarsz adni (ingatlanbefektetés vs egyéb befektetések)."

Miért nem mindegy?

Annak az értéke is nő, amiben laksz.

2020. júl. 15. 20:17
 20/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem mindenkinek van arra igénye hogy saját lakással vagy autóval rendelkezzen.
2020. júl. 17. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!