Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jöhetnék össze valamely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnék össze valamelyik csajjal?

Figyelt kérdés

Kézis lányokról van szó.

Portás vagyok nyári meló keretében, gyakran ott vagyok amikor gyakorolnak, vizet viszek nekik, ha meccsük van hangosan drukkolok az első sorból.

De semmi...

2020. júl. 14. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem csoda, hogy nem akarnak veled összejönni, ha neked mindegy, hogy melyik, csak legyen. Érdemes volna egyet kiválasztani, aki szívesen beszélget veled, és azzal próbálkozni.
2020. júl. 14. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
??? mire számítottál? Ha jól látom még 1 mondatot nem beszéltél velük.
2020. júl. 14. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
😂😂
2020. júl. 14. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Drukkolj hangosabban és tegyél partidrogot a vízbe...

De most komolyan mire számítasz így? Hogy majd valamelyiknek venedvesedij a bugyija egy hangosan drukkoló, kedveskedő, műmájer portástól? Messziről megérzik, hogy nem akarsz semmi komolyat, nem vagy őszinte csak kanos vagy a kézis lányok segge miatt...

2020. júl. 14. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
4: Ezt nem értettem soha. Mi a különbség? Mármint, hogyan lehetnél őszinte, ha azt sem tudják ki vagy? Esélyed sincs megmutatni, hogy komolyan gondolod. Ez olyan, mint amikor évente 2 nőnek írok, és elmegy a kedvem , mert nem válaszolnak, aztán meg jönnek itt az olyan kérdések, ahol a nők leírják, hogy "mer' a pasik naponta 200 nőnek írnak".
2020. júl. 14. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!