Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok olyan nőnek esélyt aki minden héten más férfival volt tinderről?
Figyelt kérdés
Alakul egy kapcsolat egy csinos nővel de kiderült hogy heti egy férfi tinderről megvolt így nyilván már nem tudja elmondani hogy hány férfi volt az életében úgy.2020. júl. 14. 18:38
1/13 anonim válasza:
Mindenképpen tesztelném, hogy mit tud az ágyban és csak azután döntenék.
3/13 anonim válasza:
Ha azt sem tudja hány emberrel volt, akkor nem.
4/13 anonim válasza:
Találkozott/randizott velük vagy minden héten más ágyában kötött ki?
5/13 anonim válasza:
Kurtából lesz a legjobb feleség!
6/13 A kérdező kommentje:
4. Erről van szó
2020. júl. 14. 19:06
7/13 anonim válasza:
A férfiak is ugyanezt csinálják. 😀 A Tinder alapból olyan, hogy szexre vagy pedig barátság extrára használják az emberek (tapasztalat). Én komolyat kerestem ott de senki nem azt keresi ott, sajnos. Az is lehet, hogy ilyen alakokba is belefutott másrészt lehet neki is volt ilyen időszaka, hogy csak azt kereste. Ezért nem kell elítélni szerintem.
8/13 anonim válasza:
Nem, ha krvázni akarok, ott a rosszlányok.
9/13 anonim válasza:
Rosszlányok pont hu?
... az krvadrága!
Ellenben a kérdésben említett nő "elérhető" áru.
10/13 anonim válasza:
Ha tetszene és lenne rá lehetőségem, akkor biztos hogy levarrnám én is. Aztán majd meglátjuk mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!