Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova tűntek a tinderről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek a tinderről az átlagos nők?

Figyelt kérdés

Két év után újra felmentem a tinderre. Egyszerűen csak a mű cicák vannak, egy normális nő nem jelöl vissza

Két évvel ezelőtt tök sok normális átlagos nő volt, volt is match most nincs, sőt akkor még 2 egyéjszakás kaland és egy másfél éves kapcsolat is összejött anno

2019. jún. 17. 06:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Vannak.

Csak turelmesnek kell lenni

Na meg nem mindegy a korosztaly sem

2019. jún. 17. 06:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1: Én 28-40 között keresgélek és kicsit osztom a kérdező problémáját! :) Amúgy pont tegnap húztam jobbra egy hölgyet aki elég jó fej volt, saját magáról csinált ilyen Instagram vs valóság képeket. Nagyon nagyokat derültem. Üdítő színfoltja volt a sok mű/fancy/nagyon el akarom adni magamat nő között. :)))

Badoo ebből a szempontból már sokkal reálisabb, csak ugye az nem pörög ennyire. :)

40F

2019. jún. 17. 07:30
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Ők a való életben 5 perc alatt elkelnek, nincs szükségük Tinderre.
2019. jún. 17. 07:43
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Ez nem igaz, mert mondom 2 évvel ezelőtt többel is találkoztam akik szóba álltak velem és mondom kapcsolat is lett és most...semmi...
2019. jún. 17. 07:44
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon kedves, hogy így minden nőt átlagon felülinek ítélsz:))

Viccet félretéve, szerintem épp az ilyen “mű cicák” alkalmasak egyéjszakásra, ezekre a felületekre, nem? Vagy meg vagy lepődve azon, hogy nem az átlagos nők akarják mutogatni magukat ott “like gyűjtés” céljából és nem kapóak egyéjszakásra, netalán le is komolyodtak már rég, így nem keresnek kapcsolatot?

2019. jún. 17. 07:47
 6/11 A kérdező kommentje:
5. Olyan nőre gondolok aki szóba is áll velem. Tőlem lehet mű cica csak akarjon engem azaz egy nem helyes pasit és őszinte hűséges kitartó kedves gondoskodó típus legyen..
2019. jún. 17. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:
42%
Tinder=szexpartnerkereső. Te meg azon akadsz ki hogy hogy néznek ki a rib...ncok? LOL
2019. jún. 17. 08:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan nők vannak, mint két éve: szépek és csúnyák, vékonyak és kövérek, értelmesek és egyszerűek. És ugyanúgy nem húznak jobbra senkit, csak azt a bizonyos pár tíz százaléknyi “top” pasit.
2019. jún. 17. 08:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez tényleg igaz, az én célcsoportom is az átlagos 25-30 közötti csajok lennének, de őszintén szólva mostanra a 90%-uk "túl" jól néz ki.
2019. jún. 17. 09:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Talán feladták a harcot.

Jöttek a kukis képek, meg a buta szövegek, az egyértelműen csak szexelni akarók tolakodó ismerkedési kísérletei. Mára csak az maradt fent, akinek ez jön be.

2019. jún. 17. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!