Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy ilyen nőről mit gondoltok, aki ennyire szeret sportolni?
Én már attól nelfáradtam hogy belenéztem
F
Bocsi, hogy nőként válaszolok, de ebben nincs semmi extrém. Én ilyesmi edzésekre járok hetente 3-4-szer (plusz futok még ezen kívül), crossfit a neve, de van ahol funkcionális edzésnek nevezik.
Vékony, csinos vagyok, de nincs kockahasam, nincsenek rajtam dagadó izmok annak ellenére, hogy egy héten kb. 7-8-szor sportolok. Az edzésekre teljesen átlagos nők járnak, 20-45 év közöttiek és mindenki végig bírja csinálni (természetesen sok férfi is jár, ők sem izomkolosszusok). Ahhoz, hogy valakinek (főleg egy nőnek) kockahasa vagy látszódó izmai legyenek az étkezésre is baromira oda kell figyelni, én meg ebben átlagos vagyok...nem eszek össze-vissza, de semmit nem vonok meg magamtól.
Elsőre hallásra soknak tűnik, hogy minden nap sportolok, de ha jobban belegondolsz akkor napi egy óra egyszerűen semmi ahhoz képest, hogy ülőmunkát végzek.
1, Nem értem, hogy most pontosan mi a kérdés vagy mire jöttek a válaszok. Ez egy edzős videó. Itt konkrétan a nőt vagy a sportot kell nézni? Mert ilyen edzéseket teljesen átlagos alkatú lányok is szoktak csinálni. Ha viszont az a kérdés, hogy mennyire jön be, ha egy csaj megszállottan sportol, akkor az nem igazán. Vannak keményen sportoló ismerőseim és bizony sok idejüket elveszi a dolog. Nem bírnék együtt lenni egyikükkel sem.
2, Jöttek olyan válaszok is, hogy a férfiak nem bírják elviselni, a férfiak féltékenyek a sportoló nőkre. Oh, no... Erről szó sincs. Egy jó alkatú sportolócsajért rengeteg férfi csorgatja a nyálát. Egy kevésbé nőies, túl izmos nőre viszont kevesen. És ez nem azért van, mert féltékenyek a srácok vagy ilyesmi, csak szimplán nem tartják nőiesnek. Pont úgy, ahogy ezt a szintet a nők sem szokták nőiesnek tartani.
Azt hogy már annyira szereti a sportot hogy kockás hasa lett, ami kiábrándító.
Félreértés ne essék, alapvetően jó ha sportol egy nő, de ez az alacsony testzsírszàzalék nem nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!