Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kizàró ok, ha egy nő 3 műszakban dolgozik, 135 ezerért?
Nekem nem lenne kizáró ok. Aki gyári munkás megérti ezt. Teljesen logikusak amiket írtál, lehet tervezni, szabadok a hétvégék és az ünnepnapok.
Sajnos aki nem dolgozott még így, nehezen érti meg, de ennek is megvannak az előnyei. Amennyiben a párod is elfogadja, akkor ezzel nincs gond.
A fizetés meg egy másik dolog. Sajnos a három műszakhoz képest valóban kevés, de nem szabad letagadni. Keresni kell, és ha lenne jobb lehetőség, akkor lépni kell.
Én nem tudok róla, hogy őrködéssel ennyire jól lehet keresni, meg a többi nettó hülyeségről sem, amit itt leírtak néhányan.
Az biztos, hogy ha te nem érzed jól magad így, az lerí rólad és nehezebb lesz párt találni.
@Csabeszmester
Ó, helló, földim! :D Én voltam a megye egyik legnagyobb gyárában nem egész egy hetet. Ott még nevetségesebb a helyzet. A termelés nagy részében tényleges minimálbérért dolgoznak az emberek (8,5 óra, fix délelőtt, viszont rendszeres kötelező 12-zős túlórákkal), míg az elit részen nappalosban-éjszakásban 12 órázva jó esetben megvan a 200 nettó. És kérdeztem párakat nyúlfarknyi karrierem során, hogy hogy bírják: "nehéz, hozzá kell szokni, de ennyit nem sok helyen keresel a környéken". Környék alatt pedig azt kell érteni, hogy bő másfél-kétórás buszjáratok is rogyásig vannak tömve állandóan. Egyébként erre az "elit" részre az érettségi és az alap angol a beugró! Én magam egyébként igaz, hogy büfészakos diplomával, de diplomával dolgozok ma egy másik üzemben 4 műszakban, nettó ~230-ért. Senkit nem érdekel, hogy van diplomám, igaz, nem is híresztelem, nem kell, hogy még a végén betaláljon egy #5-ös vagy egy #15-ös, aki egyenesen kiröhög, hogy milyen idióta vagyok. Mondjuk itt azért többnyire van egy szint, nem vesznek fel minden jöttment kretént.
Akik nem látnak túl a "Budapest vége" táblán, azok fel sem fogják, hogy milyen összegekre mondják azt, hogy kisujjukat sem emelik meg. Mondjuk a 135 tényleg elkeserítő, de sajnos ez a valóság, nem véletlenül kérdezik tömegesen minden platformon az emberek, hogy hol vannak azok a 250 ezres átlagfizetések, amiktől az állami propagandamédiumok zengnek. Az én fizetésem ebben a megyében bőven átlagon felülinek számít - abba viszont ne menjünk bele, hogy ez a pénz sem ér szinte semmit 2020-ban.
Szóval nem, nekem nem lenne kizáró ok.
Én Aldiban dolgozok előadóként pénztárosként heti 30 órát, havi 226 ért.
És idén kezdtem mert állást kellett váltanom
26/n
18# akkor nem fogtad fel a diplomáddal, hogy mit írtam. Fuss neki mégegyszer és ha akkor sem megy, akkor újra és újra. Talán egyszer sikerül értelmezni.
16# akkor újra leírom: törvényileg jár a műszakpótlék és három műszakról beszélünk a kérdésben, ahol mégis csak minimálbért kap a kérdező pótlék nélkül. Tehát jól át van verve és én nem szeretem az ilyen mujákat, ergo nálam a sötétség, a butaság a kizáró ok. Lásd 18-as válaszoló, aki nem volt képes felfogni azt, amit írtam, inkább belemagyarázott olyat, ami nincs benne. De ő diplomás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!