Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg kizàró ok, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kizàró ok, ha egy nő 3 műszakban dolgozik, 135 ezerért?

Figyelt kérdés
Heti 40 órában, és a hétvégéi szabadok, illetve karácsonykor és nyáron 2 hetet egyben otthon lehet. A jobban fizető munkák amikre felvennék, mind kereskedelem, vendéglátàs, ahol mondjuk plusz 50 ezerért cserébe, jó ha havi egy szabad hétvégéje lenne, és nulla karácsonyi szünet, vagy hosszúhétvége év közben. Persze vehet ki szabit máskor, csak akkor a párjának is ki kell vennie, hogy ugyanakkor lehessenek együtt. Most viszont pl egy ünnepnap miatti, államilag kiadott 4 napos hétvége biztos pont, tudnak előre tervezni. Na ilyen a vendéglátàsban nincs. Ez nem sokkal rosszabb egy párkapcsolat szempontjàból, mint a heti 5 nap 3 műszakban ennyiért?
2020. júl. 12. 18:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ezzel elégedett lennél, nem lenne vele gond. De nyilván nem vagy, azért tetted fel a kérdést.
2020. júl. 12. 20:10
 12/32 anonim ***** válasza:
94%
Lidlben sem kap 250 et, 190 az, plusz 15 cafe amit ott levásárolhatsz.
2020. júl. 12. 20:25
 13/32 anonim ***** válasza:
86%
boltvezető helyettes kap ott bruttó 400 at, ami kb megfelel a leírtadnak, de a boltvezető már speckós végzettséggel bír.
2020. júl. 12. 20:26
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lenne kizáró ok. Aki gyári munkás megérti ezt. Teljesen logikusak amiket írtál, lehet tervezni, szabadok a hétvégék és az ünnepnapok.

Sajnos aki nem dolgozott még így, nehezen érti meg, de ennek is megvannak az előnyei. Amennyiben a párod is elfogadja, akkor ezzel nincs gond.

A fizetés meg egy másik dolog. Sajnos a három műszakhoz képest valóban kevés, de nem szabad letagadni. Keresni kell, és ha lenne jobb lehetőség, akkor lépni kell.

2020. júl. 12. 20:55
 15/32 anonim ***** válasza:
74%
Csak megsúgom, hogy ha valóban ennyi 3 műszakban a fizetésed, akkor baromira át vagy verve, mert hogy jár műszak pótlék is. Na pont ez miatt nem kellene ilyen nő, akit ilyennel át lehet verni.
2020. júl. 12. 20:59
 16/32 Csabeszmester ***** válasza:
80%
15-ös..már miért lenne átverve? Szolnokon multicég BRUTTÓ 1078 FT-os órabérrel hirdeti a nagy pozíciót mint fémmegmunkáló operátor....ez a segédmunkás minimálbért jelenti kb. nettó 110-115 ezer forint. 3 műszakkal természetesen,műszakpótlékkal meg ilyen 5-6 ezres caffetériával (amit természetesen nem kapsz meg,mert nincs elég termék legyártva blablabla) teljesen reális a nettó 135-140 ezer....a Jólelkű Multi viszont ingyen hoz-visz és még túlórát is vállalhatsz szombaton a hétköznapos délelőttös béredért. Szóval akár a nettó 150 is összejöhet így ;) És tömve van ilyen cégekkel a megye,mindegy hogy arrébb mész 20-50-70km-eket is. Vannak persze korrekten fizetők is de oda nincs felvétel külsősnek.
2020. júl. 12. 21:31
 17/32 anonim ***** válasza:

Én nem tudok róla, hogy őrködéssel ennyire jól lehet keresni, meg a többi nettó hülyeségről sem, amit itt leírtak néhányan.

Az biztos, hogy ha te nem érzed jól magad így, az lerí rólad és nehezebb lesz párt találni.

2020. júl. 12. 22:05
 18/32 anonim ***** válasza:
50%

@Csabeszmester

Ó, helló, földim! :D Én voltam a megye egyik legnagyobb gyárában nem egész egy hetet. Ott még nevetségesebb a helyzet. A termelés nagy részében tényleges minimálbérért dolgoznak az emberek (8,5 óra, fix délelőtt, viszont rendszeres kötelező 12-zős túlórákkal), míg az elit részen nappalosban-éjszakásban 12 órázva jó esetben megvan a 200 nettó. És kérdeztem párakat nyúlfarknyi karrierem során, hogy hogy bírják: "nehéz, hozzá kell szokni, de ennyit nem sok helyen keresel a környéken". Környék alatt pedig azt kell érteni, hogy bő másfél-kétórás buszjáratok is rogyásig vannak tömve állandóan. Egyébként erre az "elit" részre az érettségi és az alap angol a beugró! Én magam egyébként igaz, hogy büfészakos diplomával, de diplomával dolgozok ma egy másik üzemben 4 műszakban, nettó ~230-ért. Senkit nem érdekel, hogy van diplomám, igaz, nem is híresztelem, nem kell, hogy még a végén betaláljon egy #5-ös vagy egy #15-ös, aki egyenesen kiröhög, hogy milyen idióta vagyok. Mondjuk itt azért többnyire van egy szint, nem vesznek fel minden jöttment kretént.

Akik nem látnak túl a "Budapest vége" táblán, azok fel sem fogják, hogy milyen összegekre mondják azt, hogy kisujjukat sem emelik meg. Mondjuk a 135 tényleg elkeserítő, de sajnos ez a valóság, nem véletlenül kérdezik tömegesen minden platformon az emberek, hogy hol vannak azok a 250 ezres átlagfizetések, amiktől az állami propagandamédiumok zengnek. Az én fizetésem ebben a megyében bőven átlagon felülinek számít - abba viszont ne menjünk bele, hogy ez a pénz sem ér szinte semmit 2020-ban.

Szóval nem, nekem nem lenne kizáró ok.

2020. júl. 12. 23:22
 19/32 anonim ***** válasza:

Én Aldiban dolgozok előadóként pénztárosként heti 30 órát, havi 226 ért.

És idén kezdtem mert állást kellett váltanom

26/n

2020. júl. 12. 23:28
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

18# akkor nem fogtad fel a diplomáddal, hogy mit írtam. Fuss neki mégegyszer és ha akkor sem megy, akkor újra és újra. Talán egyszer sikerül értelmezni.

16# akkor újra leírom: törvényileg jár a műszakpótlék és három műszakról beszélünk a kérdésben, ahol mégis csak minimálbért kap a kérdező pótlék nélkül. Tehát jól át van verve és én nem szeretem az ilyen mujákat, ergo nálam a sötétség, a butaság a kizáró ok. Lásd 18-as válaszoló, aki nem volt képes felfogni azt, amit írtam, inkább belemagyarázott olyat, ami nincs benne. De ő diplomás...

2020. júl. 13. 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!