Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az e-sportoló pasikra mért nem néznek fel úgy a nők, mint az egyéb sportoló pasikra?
Qúrnak, mert Ázsiában sok csaj rájuk megy.
És szednek cuccokat. Béta blokkoló, meg hasonlókat.
Miért, hány lányt láttál már elalélni attól, hogy valaki sakkozik? Az e-sport ugyan ez. Attól, hogy sportnak hívják, még nem lesz igazi sport. Nagyon szerencsétlen ez az elnevezés.
Röhejes ez a kérdés, szerintem ezt te is tudod... XD
16-létezik sakkboksz, az a lényege, hogy egy kört bokszolnak, utána sakkoznak. Sőt világbajnokság is volt belőle.
17-es, jó nagy hülyeségeket beszélsz. Mi az, hogy amit az agyaddal végzel profi szinten az nem igazi sport ? Az agy szerinted nem egy izom? Nem lehet ugyanúgy edzeni mint a többi izmot ? Attól, hogy nem látványos, meg nincsenek oda a nők érte, még sport. Az e-sport is sport és a többi mentális sport is az. Egy lol esport világversenyen részvétel rengeteg gyakorlást, felkészülést, összpontosítást, csapatmunkát igényel ugyanúgy mint egy "rendes" sport verseny. És ugyanúgy leizzadsz :D Akkor miért is nem sport?
Szerintem nem ezen kéne leragadni :D
Mentális sport. :D
Nem nekem írtad, de nekem a sport kizárólag fizikális. Attól még más gondolhatja máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!