Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan van manapság ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan van manapság ennyi fiatal nőnek ilyen rengeteg pénze?

Figyelt kérdés
Rengeteg fiatal nőnél látni, hogy drága, felső kategóriás autókkal mászkálnak, egyedül ülnek az autóba, ezeknek az autóknak a fenntartása is önmagában is rengeteg pénzbe kerül, vélhetően ezek a nők nem panellakásban élnek, szóval a lakhatásuk sem két fillér... Honnan van manapság a nőknek ennyi pénze, ennyi nőt tartanak el a férfiak vajon?

2020. júl. 11. 10:43
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
A rengeteg válás, otthoni munka stb. miatt...
2020. júl. 11. 16:51
 32/43 anonim ***** válasza:
79%
Aki 20 éves férfi, és menő kocsikkal jár, az megdolgozott érte, ha 20 éves nő, akkor szopik érte? Eddig azt mondtátok, hogy nincs szükség a feminizmusra.
2020. júl. 11. 17:02
 33/43 anonim ***** válasza:
78%
#30: És miből gondolod, hogy csak minimum béres lehet? Lehet jó végzettsége amivel jól keres, nem csak olyan lúzerek, mint ti.
2020. júl. 11. 17:04
 34/43 anonim ***** válasza:
24%
33én arról beszéltem, hogy ismerek olyat, aki iskolázatlan, nem tud nyelveket mégis tömve van. Ha magadra ismertél sajnálom, de egy ilyen emberről nem is azt gondoljuk, hogy az esze és a kétkezi munkájával kereste meg a pénzt. Ha a szexipar kétkezi munkának számít, akkor én kérek elnézést lúzerkém! :)
2020. júl. 11. 17:38
 35/43 anonim ***** válasza:
19%

25-26-27 éves korára simán kereshet valaki 1M+ forintot bruttóban, és lehet saját/céges autója felső/felső-közép kategóriából

ügyes volt, és 18 éves korára már felvették az egyetemre, 3 év alapszakot elsőre elvégezte

jó szakot/egyetemet végzett el, természettudomány, informatika, mérnöki, közgáz, elte/corvinus/bme és bekerült egy céghez, 5 év alatt egy kis ügyességgel és szerencsével már simán tudott karriert építeni és vezetőnek fellépkedni a ranglétrán

nem feltétlenül qrválkodik mindenki a puncson aki alatt van egy 10 milliós kocsi

2020. júl. 11. 18:01
 36/43 anonim ***** válasza:
78%
35, én phd-s villamosmérnököt, és többdiplomás informatikust ismerek, tele kutatásokkal, publikációkkal, olyan szakmai pedigrével, hogy csak lesnél. Mégis tömegközlekedéssel, illetve 10-15 éves Skoda Octaviaval járnak. Mellesleg én is gépészmérnök vagyok, és 30 évesen küzdök a 300 nettós bérért. És ez Bp-en. Ennyien lennénk lúzerek? Szerintem pont, hogy ez az átlag, csak nem ezt veszitek észre.
2020. júl. 11. 20:11
 37/43 anonim ***** válasza:
78%
Ha gépészmérnök diplomával és több éves tapasztalattal megengeded, hogy nettó 300-ért dolgoztassanak, és nem is váltasz, az a te balfa**ságod, már bocs. Thyssenkrupp, bosch meg hasonló cégeg 21-22-23 éves pályakezdő nyikhajoknak adnak ennyit, ha nem többet. A PhD villamosmérnök (már ha igaz a sztori) lehet tudatosságból jár tömegközlekedéssel, nem azért, mert nem tehetné meg a kocsival való közlekedést. Gondolom Karácsony Gergely sem azért biciklizik, mert nincs pénze kocsira.
2020. júl. 11. 20:19
 38/43 anonim ***** válasza:
80%
#36-nak: Én is biciklivel járok dolgozni. De van kocsim és 1,2M a bruttóm. Kollégámnak is ennyi, mégis egy 3 éves használt Octáviát vett. Ennyit erről...
2020. júl. 11. 20:28
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek olyat, aki kb. fél év alatt tudna venni egy új autót kp-re, mégis tizenéves megkímélt autóval jár, mert használati eszközként tekint rá, nem pedig státuszszimbólumra. Akinek van, annak nem kell görcsösen mutatni, hogy van neki, tudja ő anélkül is, hogy bármit bizonygatnia kellene a környezetének.
2020. júl. 12. 09:15
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
38 áruld már el nekem légyszíves, mivel keresel 1,2 milliót? Nagyon érdekel!
2020. júl. 12. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!