Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él ilyen rengeteg fiatal annyira utazós, mozgós, költözős életet, hogy nem tud kapcsolatban megállapodni? (24/F)
Végzős egyetemista vagyok és vegyesen ismerkedem 18-25 éves nőkkel. Az utóbbi időkben szinte kizárólag olyan lányokkal ismerkedtem meg, akik éppen elmentek a városomból (top 5 lakosságú vidéki egyetemváros), ingáznak folyamatosan az otthon és a város között, vagy bármilyen létező okot felhoznak, hogy miért nem tudnának mondjuk egy olyan kapcsolatot létrehozni, ahol akár csak heti 3 alkalommal találkozni tudunk egymással.
-Januárban egy szerbiai Erasmusos lánnyal ismerkedtem, aki itt volt fél évet, de épp ment haza Szerbiába. Jó lett volna jobban megismerni, de le kellett feküdjek vele 3 randi után, mert utána nem is találkoztunk volna egymással (ami tényleg így lett)
-Egy másik lányt a tinderen ismertem meg, aki levelezős itt nálunk és csak kéthetente egy hétvégére jön a városba az óráira. Azt mondta jó volt szexelni meg együtt aludni, de így hogy ritkán látnánk egymást, ne erőltessünk egyebet.
-Egy 25 éves lány most épp állást keres, de 90% hogy nem ebben a városban fog találni, úgyhogy vele is már inkább csak annyi van a fejemben, hogy legalább feküdjünk le majd, ha más már nem lesz, az alatt a pár tali alatt amire még lesz időnk.
-Harmadikos, még csak nem is végzős gimnazista lány azt mondta hogy júniusig egyszerűen nincs ideje találkozóra.
Stb-stb. Nem is írnám ezeket, ha ilyesmik mondjuk csak 5-ből 1-nél fordulnának elő, de az utóbbi időben kb mindenkinél ezt tapasztalom.
Ja és én sem otthon ülős vagyok, nyaranta nagyon szeretek utazni, az országban van szétszórva nagyon sok barátom, nyáron utazós diákmunkákat vállalok, stb-stb. Csak azért írtam ezt, mert úgy érzem inkább akarat nincs az emberekben. Mondom a szexszel, vagy azzal hogy bejövök-e másoknak nincs gondom, inkább csak hogy mindenki a kifogást keresi, hogy miért nem tud együtt maradni.
Lehet nem is akarnak megállapodni. Az első 2 lányt megértem, így én se mennék bele kapcsolatba. Ha csak 2 hetente tudnánk találkozni, akkor felesleges lenne erőltetni.
Az álláskeresős csajszi szerintem nem reményvesztett. Ha nagyvárosban van az egyetem, miért sanszos hogy máshol kap állást? (Csak felvetőleges informálódás)
L
Ez teljesen igaz. Sajnos 30-as férfiakra is jellemző ez, nagyon sokan mennének olyan helyre is, ahol teljesen mindegy, hogy tudnak ismerkedni nőkkel vagy sem. Netes társkeresőkön pedig éppen ezek nyomják annyira a szöveget a csajoknak azért, hogy azok meg költözzenek hozzájuk, "majd én eltartalak" szöveggel.
Azt azért tegyük hozzá, hogy sajnos már külföldön is egyre kevesebb a jó városi munkahely, emiatt főleg falun dolgoznak sokan, hegyekben, akár fél éveket is úgy, hogy ismerkedésre alig van lehetőségük.
Itt nem feltétlen a nemmegállapodásról van szó. Lehet hogy voltak akik ezzel koptattak le.
Véletlen nem pécsi vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!