Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan van manapság ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan van manapság ennyi fiatal nőnek ilyen rengeteg pénze?

Figyelt kérdés
Rengeteg fiatal nőnél látni, hogy drága, felső kategóriás autókkal mászkálnak, egyedül ülnek az autóba, ezeknek az autóknak a fenntartása is önmagában is rengeteg pénzbe kerül, vélhetően ezek a nők nem panellakásban élnek, szóval a lakhatásuk sem két fillér... Honnan van manapság a nőknek ennyi pénze, ennyi nőt tartanak el a férfiak vajon?

2020. júl. 11. 10:43
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
40%
Jó, most már elárulhatjátok, mi olyan sok egy új autó fenntartásában a hiteltörlesztésen kívül, ha már ennyire tudjátok! Ha az első perctől kezdve gyűjtögetsz a százezer feletti nagycserékre is, akkor is többe kerül egy húszéves családi autó is (ha a törlesztést nem vesszük).
2020. júl. 11. 11:20
 12/43 anonim ***** válasza:
29%

Tudod, van az a mondás: "Nem csak a gyárban lehet szopni"

Tehát hiába titkárnő, vagy valamilyen cégnél menedzser, vagy esetleg modell, vagy kozmetikai kozmetikai területen melózik (fodrász, körmös, kozmetikus). Simán lehet hogy a felső kat. autót prostitúcióból krja össze. Kitartott egy vagy több apucinál. Ha egy nő túl szép vagy túl jól néz ki (a külvilág szerint, mert ő aztán nem tartja magát jó nőnek, á nem), erősen sanszos hogy pénzért tömik időnként.

De igaz, van olyan is hogy örököl egy jelképes összeget, vagy a szülők adnak neki rá, és innen van neki.

2020. júl. 11. 11:24
 13/43 anonim ***** válasza:
92%

9 *A pasik minden kiadását fizetik, a szállást, repjegyet kaját. Persze egyikükkel se jön össze, csak kicsit húzza az agyukat, amíg az insta kép fel nem kerül.

Ezt te el is hiszed?:D Akkor meg is érdemled:D

Sima prostituált, és fedő melója az asszisztencia+valószínűleg a kuncsaft szerzéshez van szüksége az adott hivatalos melóhoz..

2020. júl. 11. 11:36
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

11 Hol marad a kötelező negyedéves adó, a biztosítás, a szervizeltetés, a gumicsere (téli-nyári)? a műszakiztatás.

Az csak úgy benne van szerinted a tankolásba?:D

2020. júl. 11. 11:38
 15/43 anonim ***** válasza:
94%
És a rengeteg fiatal férfinek?
2020. júl. 11. 11:39
 16/43 anonim ***** válasza:
93%

#1-nek, csak hogy lássa, mibe is kerül egy autó ("elég tankolni").

Én tavaly vettem egy alsóközép kategóriás új kocsit (7,5 millió, messze nem a 20-40 milliós Q7-esek, S7-esek, GLE-k, X6-osok szintje, amikkel a szomszédos jógaterembe járnak a csajok).

Kötelező+Casco együtt kb. 200ezer/év. Soknak hangzik, de egy parkolóban beletolattak, a 2 horzsolt ajtót pár ezer híján 1 millióért cserélték! Az éves kötelező szerviz 40-50ezer (különben ugrik a garancia), a súlyadó még ennyi. Vagyis éves szinten 300ezer és még ki sem álltál a garázsból. És ez egy csak harmad-negyed annyiba kerülő autó, mint ami a csajoknak van!

Téli gumi még egy 100as (egy Q7-esre inkább egy misi állítólag).

A kérdéshez: akiket én ismerek, ott a család van nagyon kitömve és apu fizet (full legális minden), egy lánynak pedig a tipikus "magyar vállalkozó" hapsija van (nem tudom mit csinál, de tuti, hogy nem kóser; évekig a csaj még képet sem tehetett fel róla, azóta gondolom, elévült pár dolog).

2020. júl. 11. 11:49
 17/43 anonim ***** válasza:
18%
Most tegyünk mellé egy öreg autót úgy, hogy azért gumishoz mindkettőt oda viszed, ahol ésszerűek az árak... Az, hogy te az ajtót nem tudtad elintézni, teljesen irreleváns, csak szólok.
2020. júl. 11. 11:59
 18/43 anonim ***** válasza:
85%

gazdag pasi / eltartó :) sokan olyan színvonalon élnek 20-21 évesen hogy ha 5x megszületnék se tudnám azt finanszírozni

43F

2020. júl. 11. 12:10
 19/43 anonim ***** válasza:
92%

Mit értesz azon, hogy az ajtót nem tudtam elintézni? 500 km sem volt a pár hetes kocsiban, amikor a parkolóban meghúzták (igen, csak karcolás, nem is horpadt). A profi, maszek fényező biztos 60ért megcsinálta volna. Csak onnantól nem gyári a fényezés, ami egy pár hetes kocsinál b#szott nagy értékvesztést eredményez. Így maradt a gyári elemre csere (!), ami kb. 980ezer volt, de a biztosító fizette. Mit nem tudtam ezen elintézni?

Arra írtam ezt a példát, hogy miért fontos a Casco egy új kocsinál.

2020. júl. 11. 12:14
 20/43 anonim ***** válasza:
30%
Ha a biztosító fizette, akkor nem költség. Cascot kötsz az öregre is, persze elsősorban nem a karcolásokra gondolsz vele.
2020. júl. 11. 12:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!