Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan van manapság ennyi fiatal nőnek ilyen rengeteg pénze?
Tudod, van az a mondás: "Nem csak a gyárban lehet szopni"
Tehát hiába titkárnő, vagy valamilyen cégnél menedzser, vagy esetleg modell, vagy kozmetikai kozmetikai területen melózik (fodrász, körmös, kozmetikus). Simán lehet hogy a felső kat. autót prostitúcióból krja össze. Kitartott egy vagy több apucinál. Ha egy nő túl szép vagy túl jól néz ki (a külvilág szerint, mert ő aztán nem tartja magát jó nőnek, á nem), erősen sanszos hogy pénzért tömik időnként.
De igaz, van olyan is hogy örököl egy jelképes összeget, vagy a szülők adnak neki rá, és innen van neki.
9 *A pasik minden kiadását fizetik, a szállást, repjegyet kaját. Persze egyikükkel se jön össze, csak kicsit húzza az agyukat, amíg az insta kép fel nem kerül.
Ezt te el is hiszed?:D Akkor meg is érdemled:D
Sima prostituált, és fedő melója az asszisztencia+valószínűleg a kuncsaft szerzéshez van szüksége az adott hivatalos melóhoz..
11 Hol marad a kötelező negyedéves adó, a biztosítás, a szervizeltetés, a gumicsere (téli-nyári)? a műszakiztatás.
Az csak úgy benne van szerinted a tankolásba?:D
#1-nek, csak hogy lássa, mibe is kerül egy autó ("elég tankolni").
Én tavaly vettem egy alsóközép kategóriás új kocsit (7,5 millió, messze nem a 20-40 milliós Q7-esek, S7-esek, GLE-k, X6-osok szintje, amikkel a szomszédos jógaterembe járnak a csajok).
Kötelező+Casco együtt kb. 200ezer/év. Soknak hangzik, de egy parkolóban beletolattak, a 2 horzsolt ajtót pár ezer híján 1 millióért cserélték! Az éves kötelező szerviz 40-50ezer (különben ugrik a garancia), a súlyadó még ennyi. Vagyis éves szinten 300ezer és még ki sem álltál a garázsból. És ez egy csak harmad-negyed annyiba kerülő autó, mint ami a csajoknak van!
Téli gumi még egy 100as (egy Q7-esre inkább egy misi állítólag).
A kérdéshez: akiket én ismerek, ott a család van nagyon kitömve és apu fizet (full legális minden), egy lánynak pedig a tipikus "magyar vállalkozó" hapsija van (nem tudom mit csinál, de tuti, hogy nem kóser; évekig a csaj még képet sem tehetett fel róla, azóta gondolom, elévült pár dolog).
gazdag pasi / eltartó :) sokan olyan színvonalon élnek 20-21 évesen hogy ha 5x megszületnék se tudnám azt finanszírozni
43F
Mit értesz azon, hogy az ajtót nem tudtam elintézni? 500 km sem volt a pár hetes kocsiban, amikor a parkolóban meghúzták (igen, csak karcolás, nem is horpadt). A profi, maszek fényező biztos 60ért megcsinálta volna. Csak onnantól nem gyári a fényezés, ami egy pár hetes kocsinál b#szott nagy értékvesztést eredményez. Így maradt a gyári elemre csere (!), ami kb. 980ezer volt, de a biztosító fizette. Mit nem tudtam ezen elintézni?
Arra írtam ezt a példát, hogy miért fontos a Casco egy új kocsinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!