Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Végre van velem egy lány....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre van velem egy lány. Maradjak így vele?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nekem szép és értelmes nő kell, egyszerűen nem tudom lejjebb adni. Én a választott nőt végletekig imádom, mindent megteszek érte, de egy ducibb, csúnyább vagy épp buta lányt képtelen lennék így imádni.

Eddig akárhány lányt szemeltem ki, mindegyik visszaitasított, de most legutóbb az egyik lány mégis beadta a derekát. Tegnap bevalotta, hogy csak azért, mert tudja, hogy milyen sikeres céget vezetek, amit az apámtól vettem át és csak az anyagiak miatt van velem, ha csóró lennék nem is állt volna velem szóba.

35 éves vagyok, nem volt még kapcsolatom, de mar nagyon szeretnék. Nagyon megbántott ez a lány, de tényleg nagyon gyönyörű, nem akarom emiatt elküldeni.

Igazából mèg meg is szerethet, hiszen mindent megadok neki, bármit kér.Ezen gondolkodok már egy napja.

2020. júl. 10. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Ilyet egy lany sem vallana be, innentol fantazia.
2020. júl. 11. 14:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, ez az a kérdés, amiből látszik, hogy az "átlagos" férfiak sem mind szentek és kedvesek a közhiedelemmel ellentétben. Ha lenne gerinced, inkább vállalnád az egyedüllétet, minthogy egy golddiggerrel légy, de gyanítom, fontosabb lesz, hogy egy luxy cicéba mártsad a farkad.
2020. júl. 11. 15:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Arra jutottam, hogy nem bánom, ha golddigger, de legalább velem van, az én nőm. Egy összeveszés alkalmával mondta ezt, de régebben is tett ilyen megjegyzést, csak nem ilyen nyíltan. Mikor hozzám költözött megengedtem neki, hogy külön ágyban aludjunk. Az volt az esti rituálénk, hogy odabújt hozzám, majd ha már nagyon elálmosidtunk akkor átment az ő ágyába.
2020. júl. 12. 00:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Legutóbbi összebeszésünkkor azt akartam, hogy végig maradjon velem. Ekkor akadt ki és mondta ezeket. Annyira azert nem lepődtem meg, mert nem titkolta ezt, csak akkor nagyon kikelt magából.
2020. júl. 12. 00:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Nekem szükségem van egy nőre és ő az első, aki nem utasított egyből vissza, gyönyörű nő és hajlandó velem lenni én meg tényleg mindent megadok neki. Alapvetően szeret velem lenni, ezt többször is mutatta felém. okyan helyekre elvittem, Olyan dolgokat vettem neki, amit magától nem tudott volna.
2020. júl. 12. 00:24
 16/16 A kérdező kommentje:
Tejben vajban fürösztöm és ezt élvezni szokta, ez nekem elég.
2020. júl. 12. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!