Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre van velem egy lány. Maradjak így vele?
Az a helyzet, hogy nekem szép és értelmes nő kell, egyszerűen nem tudom lejjebb adni. Én a választott nőt végletekig imádom, mindent megteszek érte, de egy ducibb, csúnyább vagy épp buta lányt képtelen lennék így imádni.
Eddig akárhány lányt szemeltem ki, mindegyik visszaitasított, de most legutóbb az egyik lány mégis beadta a derekát. Tegnap bevalotta, hogy csak azért, mert tudja, hogy milyen sikeres céget vezetek, amit az apámtól vettem át és csak az anyagiak miatt van velem, ha csóró lennék nem is állt volna velem szóba.
35 éves vagyok, nem volt még kapcsolatom, de mar nagyon szeretnék. Nagyon megbántott ez a lány, de tényleg nagyon gyönyörű, nem akarom emiatt elküldeni.
Igazából mèg meg is szerethet, hiszen mindent megadok neki, bármit kér.Ezen gondolkodok már egy napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!