Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon Meghíztam merjek így ismerkedni ?
Figyelt kérdés
Oké foggyak le de az nem egy nap alatt megy és évekig nem akarok magányos lenni2020. júl. 10. 17:50
1/6 anonim válasza:
Merjél, legfeljebb nem jön össze, akkor sem a súlyod lesz az oka.
Nagyon meghíztál, akkor az is évekbe került, akkor mi volt a helyzet a párkapcsolattal?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem évekbe ,pár hónapba.
Akkor volt parom akinek ez nem volt gond,de más okok miatt vége lett.
2020. júl. 10. 17:57
3/6 anonim válasza:
Most nem tudjuk, hogy neked mi az a nagyon. Mert én voltam 60 kilós és most vagyok 83 de még így is vékonyabb vagyok mint sokan mások. Szóval tudni kéne, hogy mennyire. Valami hasonló képet dobhatnál, amúgy persze, rontja az esélyeket. 23F
4/6 anonim válasza:
Pár hónap alatt nem lehet nagyon meghízni. 5-10 kg nem a világvége, eláshatod magad kategória.
5/6 anonim válasza:
Mindenkepp. Akik fogyastol teszik fugove, azok husz ev multan is majdholnap fogyokuraznak.
Persze azert dolgozz magadon, de vallald fel a jelent.
6/6 anonim válasza:
ha nő vagy akkor menni fog a pártalálás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!