Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan hol lehet leginkább ismerkedni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom, egyszerűen nem “jön” senki. Ti hol ismerkedtetek meg a párotokkal?

2020. júl. 7. 22:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Sehol. Tényleg. Ez nem így megy.

Ne keresd, majd ő megtalál téged.

Képzelem, ahogy kicsinosítod magad minden összejövetelre, bármi is legyen a program, és kb a homlokodra van írva, hogy pasit keresel. Ez taszító.

“Uralod, ha elengeded. Eléred ha nem kergeted. Tied ha már nem akarod. Megtalál ha nem kutatod.“

2020. júl. 7. 22:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Hová valósi vagy?
2020. júl. 7. 22:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem így van. Nem látszik rajtam hogy, ezt szeretném. De nem várhatok örökké, lehet hogy nekem kéne lépnem.
2020. júl. 7. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Újabb kamu :D
2020. júl. 7. 22:57
 5/10 A kérdező kommentje:
Milyen kamu?
2020. júl. 8. 00:04
 6/10 A kérdező kommentje:
2-es: Fejér megye Duna mellett
2020. júl. 8. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Felmész tinderre és két hét alatt találsz valakit. Egyébként meg ne várd el, hogy "jöjjön" valaki, mert lehet hogy 30 évesen is várni fogsz.
2020. júl. 8. 07:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyitni kell, nem csak várni. Nyugodtan lehet kezdeményezni a lánynak is, ha tetszik neki valaki. Nem azt mondom, hogy teperni kell, de egy beszélgetést pl kezdeményezhetsz te is.
2020. júl. 8. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az segíthet ha eljársz közösségekbe, megismersz embereket, és nyitott vagy feléjük. 21f
2020. júl. 8. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenhol...
2020. júl. 10. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!