Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudok hova elmenni meg nem is tudok kivel.Netből is elegem van.Eleinte csomó levél volt aztán már egy sincsen.Az oldalak is elfogytak.
2020. júl. 8. 01:28
 1/7 anonim ***** válasza:
És úgy gondolod, hogy kizárólag az a sikertelenséged oka, hogy HOL ismerkedsz?
2020. júl. 8. 01:48
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
Bocs, de muszáj lesz lefogynod. Az sem árt, ha kissé nőiesebbre váltod a figurát
2020. júl. 8. 02:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Közértben, buszon, gyógyszertárban.
2020. júl. 8. 04:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Strand is van most
2020. júl. 8. 07:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Szervezz magadnak közösségeket, ahova el tudsz járni (filmklub, kirándulókör, stb, nem tudom mik vannak). Biztosan sokkal jobb mint interneten.
2020. júl. 8. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
3- Gyógyszertárban ??? Azt hogyan? részleteznéd? :D Meglesed milyen hüvelygomba kenőcsöt vált ki, és mondod neki, hogy "Hű az anyját ez jó kenőcs ám, Gábor vagyok örültem heló szia hölgyem"
2020. júl. 8. 18:33
 7/7 A kérdező kommentje:
2 es Nem tudom miből gondolod hogy nő vagyok.
2020. júl. 11. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!