Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért foglalt a jó nők jelentő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért foglalt a jó nők jelentős része?

Figyelt kérdés

Az átlaghoz képest szerintem elég sok embert ismerek és gyakran ismerek meg új embereket is. Szóval ismerek jópár nőt, és egyszerűen nincs köztük olyan aki tetszik és egyedülálló.

Ha látok (megismerek) egy olyat aki tetszik, akkor nagy összegben mernék fogadni, hogy párja van.

Ha pedig netán egy ilyen nő szingli lesz azt rendszerint akkor tudom meg amikor az új pasijával rak ki közös képet (tehát már ismét nem szingli).

Az már egy másik kérdés, hogy mennyi esélyem lenne egyébként, ezt a részt valószínű megtudnám oldani, a gond ott van, hogy stabil kapcsolatban lévő hűséges nőknél lehetnék egy félisten akkor se lenne esélyem.

Egyszer próbálkoztam be egy ilyen nőnél (folyton panaszkodott mennyire rossz a kapcsolatuk), ennek ellenére nem jött össze és azóta is együtt vannak...

Tehát a kérdésem, hogy mégis hogy lehet az embernek olyan barátnője aki az átlagnál bőven jobban néz ki? Mert én eddig az egyedülálló és jól kinéző közül mindig csak egyet tudtam volna választani..

2020. júl. 10. 15:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

Egy kicsit realizálni kéne az igényeket, nemde?

Pl. ha te se vagy egy Lazar Angelov, ne várj el fitnesszmodell szintet.

Ha jó nőt akarsz, akkor tessék szépen meggazdulni, utána válogathatsz a szépségkirálynők között is akár. Csak ha nem vagy jóképű, bele is szakadhatsz, de ha a pénzeddel vettél le valakit a lábáról, akkor csak megtűrni fog, addig , amíg nem akaszt le másik pénzes zsákot. Dehát,valamit valamiért...

2020. júl. 10. 17:36
 12/17 anonim ***** válasza:
10%
Olyan, hogy foglalt nő, nem létezik. Onnantól kezdve, hogy jobb pasi vagy az épp aktuális barátjánál/férjénél, minden nő szabaddá válik. Nincs az a nő, aki legalább titokban ne arra vágyna, hogy (még) jobb pasira cserélje párját.
2020. júl. 10. 18:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer találtam egy képet. 10es skálán voltak felsorolva a különböző arcfelépítésű férfiak.

Na ezt a skálát megmutattam egy női ismerősömnek és megkérdeztem mit gondol róla.

Ő azt mondta, hogy számára akik a legjobb pasik közt voltak annyira nem nedvesedett be a látványtól. Sőt.. Nem tetszettek neki. Inkább az 5ös, 6os arcok.

Szóval, hogy kinek mi jön be teljesen egyedi.

Ha jó kidolgozott tested van csak plusz. Ahogy művelt, nyelveket tudsz is egy plusz (nem diplomásokra gondoltam). Az összkép a lényeg. Ha sikeres vagy az kompenzál egyes hiányosságokat, de nem arra kell gondolni, hogy plázacica műnőknek fogsz csak tetszeni.

2020. júl. 10. 18:15
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert szeretnek kapcsiban lenni, mégha az xar is, de legalább elmondhatják magukról, hogy "Kapcsiban vagyok:)".
2020. júl. 10. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a jó nők iránt nagyobb a kereslet, és könnyebben le tudnak maguknak akasztani vmit. A szép almát is előbb megveszik, mint a rohadtat.
2020. júl. 10. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg én is jó nő vagyok. Nemrég zártam egy hosszú kapcsolatot. Nincs senkim. Facen nem sok kép van kinnt,nem ribizliskedek,max kiskutyusommal van fennt fotó!

Viszont munkahelyén sokan megnéznék,hívtak is már randizni... De valahogy köszi nem. Szerintem a kapcsolat az nem 2het alatt lesz,annyi idő alatt max dugopajti. Egy rendes kapcsolatot nem két hét alatt hevernek ki az emberek:D

2020. júl. 11. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló vagyok,onnan gondolom,hogy sokan megmondják,hogy igen jó csaj vagyok,meg írnak sokan, beszélgetni próbálnak,de valahogy nem vágyom erre. Ez is rendben van. Sajnálom,hogy ennyire általánosítani kellett a nőket. Biztos van olyan,aki kamuból van az emberekkel.

Én szeretem ha valaki művelt,és finoman közelít,mondjuk már beszélgettünk valami miatt és akkor kérdez rá,hogy lenne-e kedvem randizni.

Egy vadidegen hagyjon békén,ne írjon,ne kérdezze,hogy vagyok, hisz nem is ismer.. külön tanácsolom,hogyha látod,hogy valakivel szakítottak,és nincs baráti viszonyotok ne írj rá,hogy hogyhogy,hiszen ezzel serted őt,és szerintem azok után nem lesz esély,hogy egy idegen zaklat a magánéleted miatt...:)

2020. júl. 11. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!