Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A zsák meg a foltja, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zsák meg a foltja, vagy miért alakult így?

Figyelt kérdés

A való életben azt látom, hogy vannak társkeresésben sikeres és sikertelen férfiak és nők. Nagy részük belövi a szintjét, megtalálja a számításait vagy többre vágyik, de beéri, amit talál. A többség elismeri, hogy a férfiaknál és nőknél is vannak bőven problémák és előnyök is.

Valamiért egyedül itt nem látom ezt. Ma is jött egy kérdés, ahol a nő panaszkodik, hogy társkeresőn nem talál normális pasit, minden pasi mennyire rossz, bezzeg ő milyen jó. És a hozzászólásokban ugyanez a szint mutatkozik meg: A női panaszkodást felpontozzák, a férfi panaszkodást le. Pedig ugyanúgy normálisan fogalmaz meg kritikákat mindkét fél.

Engem az érdekelne: Itt tényleg ennyi nő érzi úgy, hogy sokkal jobb a női felhozatal? Tényleg ennyivel jobbnak érzik magukat? Tényleg ennyire képtelenek önkritikát gyakorolni?

És legfőképp: Miért alakult ez ki? Miért van az, hogy az életben és amúgy máshol sem látom ezt, kivéve itt? Miért gyűltek itt össze ilyen nők?

2020. júl. 9. 11:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem látod ezt? Regisztrálj egy társkeresőre és nézd meg kik írnak vissza. 😁
2020. júl. 9. 11:59
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem itt inkább azt vitatták, hogy női oldalról sem könnyebb az ismerkedés.
2020. júl. 9. 12:00
 3/17 A kérdező kommentje:

#1: Ha felregisztrálok, akkor mit kéne látnom? Mit látnék máshogy a két nemnél?

Tinderre van csak egy kis rálátásom, mert ismerősök (nők és férfiak) egyaránt mutatták. Leírások mindkét nemnél elég sablonok, a beszélgetések nagy része mindkét nemnél tőmondatokból állnak.

#2: Nem erről van szó. Igen, vannak olyan kérdések, ahol az a téma jön fel, hogy melyik nemnek könnyebb, DE ez pont nem egy olyan kérdés.

Ráadásul, pár napja is volt egy hasonló, ahol a nő részletezte, hogy ő milyen jó parti, mégis alig talál normális pasikat. Utána, amikor érezte, hogy egyre gázabbakat ír, hirtelen odavágta, hogy amúgy van ám pasija.

2020. júl. 9. 12:04
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Ide mindenki vernyogni jön, ezért gyűltek így össze itt. Nézd meg, mit művelnek itt mindkét nem sikertelen tagjai. Egyből látszik is, mitől sikertelenek. (igen, tudom, jöhet a piros nyugodtan)
2020. júl. 9. 12:05
 5/17 A kérdező kommentje:

#4: Igen, ez teljesen korrekt, ezt én is látom. Részemről erre jár a zöld.

Viszont a helyzet elcsúszását nem értem. Férfiak lazán kritizálnak férfiakat is. Férfiaktól jönnek olyan válaszok sikertelen férfiaknak, hogy miért nem csinálnak semmit, nyomik és hasonlók.

Nőktől ilyet alig látni. Nő részről inkább megy az egybetobzódás.

2020. júl. 9. 12:07
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Mondanám, hogy összetartóbbak, de ez viccnek is rossz, ha nőkről van szó (nő vagyok amúgy). Nem tudom, de ebben amúgy van némi igazság, sokszor több elfogadást várnak a pasiktól, mint amennyi bennük van a pasik felé. Pl. megfigyeltem, hogy simán ledagadtoznak egy pasit, akinek van egy tényleg pici úszógumija, de a 160 magas, 70 kg csajt már bunkóság ledagadtozni. Pedig hát nem egy virágszál, valljuk be.
2020. júl. 9. 12:11
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Kéretlen farokképeknél, szexajánlatoknál, alpári stílusnál, bugyuta humornál és kivehetetlen írásképnél jobbnak tartom magam, igen. Ezt nem beképzeltségből mondom. A levelek kb 60-70%-a volt ilyen, szóval azt nem mondhatnám, hogy nincs normális pasi. Nyilván más így online felületen, kicsit veszít a varázsából, de ezt hiba lenne a másik félre fogni. Érdemes minél előbb személyesen megismerni egymást.
2020. júl. 9. 12:12
 8/17 A kérdező kommentje:

#6: Ez a szint az, amit máshol és a való életben is látok. Nők és férfiak is ugyanígy fogalmaznak meg a saját nemükkel is kritikát. Itt viszont ezt 10-20 válaszonként látom egyszer.

#7: Itt ennél mindenki jobb. Az itteni férfiak közül senki sem mondja azt, hogy farokképet küld. Az itteni nők közül senki sem mond szexre egyből igent.

A 60-70% még talán okés, biztos vannak ilyenek is. De, ha megnézem a társkeresőző ismerőseim nagy részét, nem csinál ilyet. 1-2-ből nézem ki max.

Azt meg kétlem, hogy pont az én ismerősi köröm lenne valami puccos elitklub.

2020. júl. 9. 12:20
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

#8 ezt sajnos cáfolnom kell, olyan üzeneteket kapok néha, hogy ihaj. :D De ha nem hiszed, írj ki lányként ismerkedős kérdést!

Szerintem az ennyire nyomulós fazonok alapból magányosak, ezért nem ismer ilyet senki annyira, hogy tudja róla, miket művel a neten. Enyhén abberáltnak kell lenni ahhoz, hogy köszönés nélkül egy farokképet küldjön valaki megb.sználak címszóval. Ez szerintem már betegség.

2020. júl. 9. 12:31
 10/17 A kérdező kommentje:

#9: Azt nem mondtam, hogy nincs ilyen, csak elég fura azt hallani, hogy ennyien csinálják ezt. Főleg úgy, hogy a normális ismerőseim egy részének talán 1-2 nő, ha visszaír.

Másrészről, férfiként ugyanez van. Nem társkeresőztem még, de voltam benne pár beszélgetős facebook csoportba, amiket sokan ismerkedésre is használtak. Elég sok lány első 3 kérdése között volt, hogy van-e autóm és mennyit keresek. Szóval, mindkét nemnél vannak hasonló szinten negatív dolgok.

2020. júl. 9. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!