Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsák a foltját?
Figyelt kérdés
Hülyéhez hülye. Okoshoz okos. Széphez szép. Csúnyához csúnya. Így van ez? Mindenki meg tudja találni a hozzávalót? Vagy kompromisszumokat kötnek inkább az emberek, hogy ha már egyszer sikerült találni valakit el ne veszítsék, mert megint mennyi ideig tart majd találni egy ilyen embert aki elfogad engem? Szóval aztán lehet megromlik a kapcsolat, de mégis fenntartják mert legalább van.2011. nov. 26. 17:03
1/3 anonim 

válasza:

Ha mindenki a tökéletes partnert keresné senki nem lenne párkapcsolatban. Bizonyos fokú kompromisszumot mindig kell kötni.
2/3 anonim 

válasza:

én megtaláltam a foltot :D
Mondjuk nekünk is meg kell beszélni dolgokat, hiszen nem gondolat olvasó egyikőnk sem. De a sok férfi közül ő passzolt hozzám a legjobban. Igaz, későn is lett párkapcsolatom.
22/L
3/3 anonim 

válasza:

Ez nem ilyen "egyszerű", h szép lány-szép fiú, ohh tökéletes kapcsolat. Egyszerűen érzed, ki az, aki megmozgat benned valamit, akivel érzed, hogy érdemes lenne megpróbálni. Emellett mindig muszáj kompromisszumokat kötni, még ha apróságokban is, erről szól az élet. De nem azért csináljuk ezt, mert félünk, hogy más nem akarna minket, hanem mert SZERETJÜK azt, akivel vagyunk, a súrlódások ellenére is. Persze, 15év házasság után az ember van, hogy inkább azt mondja, h már ugyan nem szerelmes, de szereti a másikat és vele marad. Egyéb esetben mindig jobb szakítani, mert a párkapcsolat boldogságát akár 80évesen is át lehet élni, egy teljesen új személlyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!