Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten kívül, társaság nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten kívül, társaság nélkül már sehol nem lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Azt érzem akinek nincsenek nagy baráti kapcsolatai 25 30 évesen annak kb már soha nem lehet senkije, max ha neten kifogsz valakit de ott nehéz, nem tudom merre lehetne találni valakit, ötlet? Vidéken élek, kisvárosban ami megrosszabb. Nulla lehetőség.
2020. júl. 9. 09:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Akkor mond falunak, kis városban azért bőven vannak minden korosztályból. Járj el helyekre, mozdulj ki egy kicsit és nyugodtan keresgélhetsz 30km-es korzetben is akár.
2020. júl. 9. 11:48
 12/21 anonim ***** válasza:
49%
Hasonló helyzetben vagyok, csak nem kisváros, hanem falu. Ezt az "eljárkálást" mint tanácsot nem értem. Ok, valóban nem fog senki becsengetni, ez eddig nem kérdés. De hová mászkáljon el az ember egyedül? Kocsikázzak be a városba, üljek le egy parkban vagy a plázában egy padra, és fél napig csak nézzek ki a fejemből, hátha majd egy random idegen odajön (nő vagyok)? Abszurd... Meg úgy belegondolok, hogy ha valaki oda is jön így, az milyen ember lehet? Szerintem aki teljesen normális, az ilyet nem csinál, eddig ilyet még csak fura, pszichésen kicsit zavart fazonoktól láttam (meg kéregetőktől). El nem tudom képzelni, hogy "életem szerelmét", azt az embert, aki pont passzol hozzám, így ismerjem meg.
2020. júl. 9. 13:27
 13/21 anonim ***** válasza:

12

Ha már van erőd kimozdulni, akkor olyan helyre mozdulj ki, ahol ismerkedhetsz...rendezvények, ami lehet állatos, gasztró, autós, motoros...akármi, de ezt a padon ücsörgést miből szülted meg...esetleg végső kétségbeesésedkor táblát is akaszthatsz nyakadba a plaza előtt, "Életem párját keresem!" :)))

2020. júl. 9. 15:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kevésbé szánalmas az sem, hogy egyedül lézengjen az ember az általad említett rendezvényeken... Ráadásul egy vadidegenhez ott sem fog senki csak úgy odamenni "zaklatni". A félreértések elkerülése végett: nem én veszem zaklatásnak, szóval nem kell a "ha így állaz hozzá, ne is csodálkozz" duma, hanem ez az általános attitűd. Normális emberek nem szoktak "rácuppanni" idegenekre csak úgy sehol.
2020. júl. 9. 15:35
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

Akkor vidd magaddal tesódat, mamidat, kutyádat...ne egyedül legyél ott...

Attól, hogy beszélgetésbe elegyedsz valakivel, az nem zaklatás vagy nálad már az is az:DDD Akkor, miként érsz el vagy érnek el téged vajon...

Nem azt írtam, hogy ess térdre valaki előtt s "cuppanj rá"...ne magadból indulj már ki, kérlek szépen, hogy szavaidat idézzem;)

2020. júl. 9. 15:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Itt is lehet!

Jaaa, ez is net. 😂

2020. júl. 9. 21:38
 17/21 A kérdező kommentje:
#12 igen én is így látom, normális választ nagyon nem tudnak adni itt.
2020. júl. 9. 22:56
 18/21 A kérdező kommentje:
Itt sok ember nem tudja milyen ez csak irogatnak mindenféle bromságot. Nem lehet normális válaszokat írni?
2020. júl. 10. 08:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, térden állva könyörgök áruld már el hogy mi lenne a normális válasz. Ha egyszer a munkádon kívül nem vagy hajlandó emberekkel kapcsolatba lépni, akkor mégis hogy akarod?
2020. júl. 10. 08:45
 20/21 anonim ***** válasza:
61%

Mi az hogy "már"?

Miért régen hogy ismerkedett az, akinek nem volt társasága, barátai?

2020. júl. 12. 11:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!