Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismerkedem "innen"?
Figyelt kérdés
Miben másabb, ha itt ír rá valaki a másikra, mintha mondjuk Facebook-on vagy Tinderen tenné? Ugyanazon az emberek vannak mindkét helyen. Nem értem ezt a "logikát".2020. júl. 9. 07:41
1/25 anonim válasza:
Mert senki nem akar ismerkedni vad idegenekkel
2/25 A kérdező kommentje:
Ha interneten "ismerkedünk", az mindig is idegen marad egészen az első találkozásig.
2020. júl. 9. 07:45
3/25 anonim válasza:
Tinderen vagy Facebookon/Instagramon látok az illetőről képeket, valamint az adatlapján információkat, itt bárki bármit hazudhat vagy bárkiről küldhet képet.
4/25 anonim válasza:
Ahogy a harmadik is írja, főleg a kép. Vagyis annak a hiánya. Elég felszínes dolog... De a vicc az, hogy szomorkodó és magányos valaki a szövege szerint elvileg majd utána teszi ki, hogy kár hogy nem talál senkit, de innen nem ismerkedik.
5/25 anonim válasza:
"itt bárki bármit hazudhat vagy bárkiről küldhet képet."
Alap bizalom két privát írásig. Utána lehet képet/fb-t/akármit cserélni!
Semmivel sem másabb! Csak a sok retardált ilyeneket ír vissza mint amiről a kérdés is szól. Közben meg jajjgatnak hogy a kutyának sem kellenek. Sok agyhalott:D
6/25 A kérdező kommentje:
Elküldöm az FB profilom, és utána kaptam vissza a kérdésben szereplő választ. Nem is értem.
2020. júl. 9. 07:54
7/25 anonim válasza:
Mondta volna inkább, hogy bocsi, csúnya vagy?
8/25 anonim válasza:
Én már ismerkedtem innen többször is az évek folyamán. De mindegyik pasi kattos volt. És nem derült ki írásban, csak olyannal jutottunk el a randiig akivel értelmesen lehetett írogatni. Na jó, volt egy-kettő aki nem volt kattos velük csak annyi volt a baj, hogy már volt egy feleségük és mellékes szórakozásnak kerestek barátnőt. Egyébként ők voltak azok, akik értelmesen írtak, intelligensek voltak, türelmesek, és tudtak udvarolni. Az itteni független pasi felhozatal a korosztályomból elkeserítő.
9/25 anonim válasza:
Én egyáltalán nem ismerkedem neten, tinderem nincs, fb-t meg nem ismerkedésre használom, arra ott a való világ.
10/25 anonim válasza:
Neten se ismerkedtem igazából soha, nem csak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!