Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra bejön egy nagyon nagy mellű nő, adnátok esélyt egy D, E mérettel rendelkező nőnek?
A D,E nagy, de a "nagyon nagy", az teljesen más kategória (létezik az abc-nek 2. fele is, pl. K).
A kérdésre válaszolva, ha egy kalácsképű, dagi nőn vannak, akkor ugyanúgy esélytelen a dolog, mintha kicsi lenne neki.
A szép arcú, csinos, vékony csaj nagy kannákkal az bónusz, de ha B-s lenne neki, akkor is kapna esélyt...
32F
#2-nek az #1 vagyok.
Oda akartam kilyukadni, hogy nemcsak a mellméret számít, hanem sok más tényező is van.
Aztán tartós kapcsolatnál a belső is előkerül...
Alapvetően nem vész, de nem is előny.
Fura hogy azt írják vékony legyen a nagy mellek mellé.
Szerintem meg pont hogy nem. Mert ha nagyon vékony nagy mellekkel akkor az nagyon fura.
Hamár valami akkor legyen tömzsibb.
Igazából jobban az összkép és hogy milyen ember vagy az a fontos, az hogy milyen adottságai vannak a leendő partnerem az csak másodlagos, hiába vagy első osztályú bombázó ha emberileg nem tudlak el viselni, igaz ha testileg nem nagyon tetszel az sem jó, de itt van az hogy mindenkinek más más jön be testileg lelkileg. Egyébként igen adnák esélyt.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!