Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha így vélekedek, miért ítélenk el emiatt? PEdig ez tök trendi, mint a kb 60%-os válási statisztika itthon (tök jó). Amikor elutasít egy nő, mondván, hogy van párja, akkor odavágom neki, hogy már nem sokáig, és szinte beleszugerálom. 34 F.
2020. júl. 7. 21:53
21/27 A kérdező kommentje:
a sarokban kukoricán? Nem zavarnak a szép és a csúnya emberek sem, csak az ilyen túl nyálas-arcomba tóduló szerelmesek.
2020. júl. 7. 22:43
22/27 A kérdező kommentje:
Voltam már szerelmes és csaltak már meg többször, pokolian fájt. Miért ne kívánhatnám konszolidáltan, csendesen magamban, hogy szakítsanak? Nem bűn, hisz nem kényszerítek senkit erre, csak fohaszkodom, hogy úgy legyen.
2020. júl. 7. 22:45
23/27 anonim válasza:
Nekem is mondtak ilyet, azzal vágtam vissza, hogy igazad van, felnyitottad a szemem, veled már össze sem jönnék például akkor sem, ha ő nem lenne, mert minek? Úgyis elmúlik.
24/27 A kérdező kommentje:
Én nem akarok már jópár éve összejonni senkivel sem, szóval semi baj nincs. Csak az dob fel a magánéletben, ha szakítást látok, vagy válást.
2020. júl. 7. 22:48
25/27 A kérdező kommentje:
Givatalos Eu-s statisztika van róla, hogy az öreg kontinensen a magyar nép az egyik legpesszimistább (mondjuk nekem az pont az optimizmus, ami másnak ellentétet okoz), legkárörvendőbb nemzet. Akkor miért baj, ha ezt kimondom csendesen magamban vagy itt egy anonim oldalon? Szerintem semennyire.
2020. júl. 7. 22:53
26/27 A kérdező kommentje:
Ez olyan, ha azt látom, hogy 10 ből 9 nő arra törekszik, hogy olyan párt válasszon, aki nála többet keres. Ez miért baj ha kimondom? Miközben így van. Csak itt divat azt mondani, hogy áh, nem így van (ja, 10% az kisebbség). Ne hazudjunk már magunknak meg másoknak, legalább egy ilyen oldalon ne. Tuti, hogy itt is vannak olyanokat, akik azt kívánják valamalyik exüknek, hogy essen pofára az életben. Nemde? Akkor meg, mi a baj, ha én meg a válásokat kedvelem?
2020. júl. 7. 22:57
27/27 anonim válasza:
"Nekem is mondtak ilyet, azzal vágtam vissza, hogy igazad van, felnyitottad a szemem, veled már össze sem jönnék például akkor sem, ha ő nem lenne, mert minek? Úgyis elmúlik."
Nőhőz nem szabad hozzászólni, mert elmész mellette az utcán, már azzal jön nah ez is engem akar. Az is engem, amaz is, húúúú de király vagyok, azt az értelmesebb férfiaknak már nem kell egy pótkocsi.
Pluszt adni az élethez nem tudnak, akkor ne is vegyenek el. Probléma megoldva. A férgesek meg marakodjanak egymás között. Lehettek királyok a szemétdombon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!