Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele leehet betegedni a sikertelenségbe?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem mér belebetegedtem a magányba, hogy nincs barátnőm. Eddig is depressziós voltam, de most már semmihez sincs kedvem. Mivel nem nézek jól ki, így esélyem sincs egy normális kapcsolatra. Másnak is van hasonló gondja? Mit tett, eljár kurvázni? Vagy fel kell dolgozni, hogy nekem nem jut nő, és vagy elfogadni vagy keresni olyat aki legalább a pénzért velem van?
2020. júl. 7. 15:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
40%
20-as vagyok. Eltelt már 6 év és 2 hónap az életemből így, de ami előtte nagy nehezen összejött, az sem említésre méltó, szóval lényegében az egész fiatalságom eltelt így. Jövőre töltöm a 30-at, csodák nincsenek, nyilván utána is így lesz. Aki engem azzal mer b@sztatni, hogy boldognak KELL lennem így is, annak ugyanilyen sorsot kívánok sok-sok szeretettel, hogy prezentálhassa, neki milyen jól megy. De természetesen nem is kérdés, hogy ugyanilyen sz@rul érezné magát a sok nagyon okos is az én cipőmben járva. Csak nekik sosem fog kelleni abban járni, így könnyen jár a szájuk.
2020. júl. 8. 10:42
 22/22 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek, aki nincs benne osztja azt észt, meg a hülyeségeket, hogy ruha meg kondi. Emberek lehetek kigyúrva járhatók több 100e ft-os ruhába, attól még nem leszek jóképű, nem születtem jó pasinak, innentől kezdve a nők rám se néznek, max ha pénzzel próbálkozok, esélyem sincs normális kapcsolatra. Ha valaki nem jóképű, hanem az átlag alatt van és még szellemileg sincs a toppon akkor annak reszeltek, szerintem
2020. júl. 8. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!