Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele leehet betegedni a sikertelenségbe?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem mér belebetegedtem a magányba, hogy nincs barátnőm. Eddig is depressziós voltam, de most már semmihez sincs kedvem. Mivel nem nézek jól ki, így esélyem sincs egy normális kapcsolatra. Másnak is van hasonló gondja? Mit tett, eljár kurvázni? Vagy fel kell dolgozni, hogy nekem nem jut nő, és vagy elfogadni vagy keresni olyat aki legalább a pénzért velem van?
2020. júl. 7. 15:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A társkeresés a másik nem képviselői közti VÁLOGATÁSból áll. Meglátod, kapcsolatot teremtesz vele, megismered. Ha bejöttök egymásnak - tart a kapcsolat. Ha valakinek nem jön be a másik - szétmentek és jön az újabb válogatás, ismerkedés.

Csúnya hasonlat és ne ítéljetek el emiatt, de autót, cipőt, ruhát, lakást sem a legelsőt vesszük meg, hanem körülnézünk a "választék" között.

2020. júl. 7. 16:44
 12/22 anonim ***** válasza:

attól mert vállalkozó vagy még nem garancia, hogy jól is élsz. Ha nem rendelnek tőled, vagy nincs kuncsaftod elég, akkor pöröghetsz rajta, hogy jól megy, attól még a külvilág nem ezt fogja gondolni rólad.

Avagy... Hogy mehet jól a vállalkozásod, ha van annyi időd, hogy ezen rágódj és gykn tegyél fel hülye kérdéseket ahelyett, hogy dolgoznál?

hmmm????

2020. júl. 7. 16:57
 13/22 A kérdező kommentje:
Amúgy én párkaolcsatra gondoltam és nem sugarbaby-re lehet ez zavart meg sok embert. Először egy normális kapcsolatot akarok, ha ez nem megy akkor majd eltartok valakit csak h velem legyen
2020. júl. 7. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Más éhezik, alkoholisták a szülei, esetleg semmiben sem jó.

Neked meg az a sikertelenség hogy nincs csajod?

2020. júl. 7. 17:15
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Én is szarok az összes férfira rá,mind egyforma seggfej
2020. júl. 7. 17:19
 16/22 anonim ***** válasza:
33%

A társkeresés a másik nem képviselői közti VÁLOGATÁSból áll.

.... a nőknek. Férfiként örülhetsz, ha találsz olyan nőt, aki egyáltalában hajlandó szóba állni veled, hogy "kaphass egy esélyt". A férfiak egy kicsit más világban élnek, mint ti, drága hölgyeim.

2020. júl. 7. 17:24
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy eddig is depressziós voltál. Ezt megérzik a nők. Ha lenne barátnőd hirtelen jó kedved lenne és elmúlna a depressziód? Akkor az nem depresszió, csak hiszti. Ez nem így megy. Először magadat kell arra a szintre fejleszteni, amilyen barátnőt szeretnél.
2020. júl. 7. 18:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg minél jobban erölteted annál rosszabb lesz. Ez a kétségbeesés is nagyon nagy csaj riasztó. Felejtsd el a barátnő témát, fejleszd magad, legyél haverokkal, járj el terápiára ha nagyon kell. stb ...
2020. júl. 7. 18:09
 19/22 anonim ***** válasza:

A terápiát, meg a józan gondoskodást hagyd, ezeknek nem ez kell.

A mai 20-30 körüli nők nem emberek. Látszólag igen, de agyilag nem. Úgy kezeld őket mint a kisgyereket, egy elkényeztetett kisgyereket. Ne alapozz arra, hogy majd idővel, mert nincs bennük semmiféle felelősség. 40körül is inkább újjal mutogat másra, amiért nem lett gyereke, de ő sosem volt hibás semmiben. Azt szeretik ha átnézel rajtuk, arra gerjednek. Ha köpsz egyet mellettük az utcán képletesen, ha rájuk se nézel, akkor ők fogják kiprovokálni h foglalkozz velük, vagy nézz rá. De ne, ez csak a szánalmas önimádatuk, felsőbbrendűségi komplexusuk kivetülése.

Ezeknek a vérében van a feltűnési viszketegség és nem bírják elviselni a visszautasítást, az átlátszóságot. Amióta így gondolkodom, odajönnek hozzám buliba, leszólítanak utcán, stb... De akkor se foglalkozz velük, küld el, normálisan de lerázó válaszokat adj, stb... Nem fogja annyiba hagyni a beteg, mert azt akarja h beállj a hódolók köré. Ne tedd.

Egyébként meg nem nyersz egy barátnővel sem, ez olyan mint egy méregdrága hobbi, amivel csak veszítesz:

- pénzt

- önbecsülést

- kitartást

- önmagad

nyersz:

- bánatot

- zsarolást

- fenyegetés

- felelősséghárítást.

Kell ez neked?

Légy önmagad inkább, mintsem egy beteg embernek felelj meg.

Próbáld ki.

2020. júl. 8. 09:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Bele kell törődni, hogy mindig egyedül leszünk, miközben lépten-nyomon párokba futunk, és nem csak boldogtalanokba. Qrva nehéz frusztráció- és depressziómentesen, szerintem nem is lehet. Az egyedül is boldognak kell lenni csak egy jól hangzó duma azoktól, akiknek nincs is különösebben igényük másra, illetve akik két kapcsolat közötti "regenerálódási idejüket" töltik épp vagy töltötték. De mindig, egész életedben egyedül lenni, sosem találva a hozzád valót, szex, intimitás, szerelem nélkül... nos, az egész egyszerűen kizárja, hogy boldog legyél.
2020. júl. 8. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!