Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele leehet betegedni a sikertelenségbe?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem mér belebetegedtem a magányba, hogy nincs barátnőm. Eddig is depressziós voltam, de most már semmihez sincs kedvem. Mivel nem nézek jól ki, így esélyem sincs egy normális kapcsolatra. Másnak is van hasonló gondja? Mit tett, eljár kurvázni? Vagy fel kell dolgozni, hogy nekem nem jut nő, és vagy elfogadni vagy keresni olyat aki legalább a pénzért velem van?2020. júl. 7. 15:44
1/22 anonim válasza:
Csak akkor, ha szívedre veszed. Engem eléggé hidegen hagy az elutasítás, elvégre miért kéne bánkódnom, hogy egy teljesen idegen nő mást akar?
2/22 A kérdező kommentje:
Érdekes felfogás, engem zavar, hogy nincs barátnőm és akárhogy vagy akármivel próbálom nem is tudok szerezni
2020. júl. 7. 15:47
3/22 anonim válasza:
Bizonyos fokig pszihopatának kell lenni a mai világban a túléléshez. Ehhez hozzátartozik az hogy leszarod mások véleményèt, nem akarsz megfelelni senkinek, a nőkkel is úgy beszélsz mint bárki mással, nem nyalod ki a seggüket, stb.
Vagy így csinálod vagy depressziós leszel, ez már rajtad áll.
4/22 anonim válasza:
Miért nem keresel normális melót?
5/22 A kérdező kommentje:
A meló hogy jön ide? Normális melóm van...
2020. júl. 7. 15:52
6/22 anonim válasza:
A meló úgy jön ide, hogy ha valóban lenne normális melód, normális fizuval, akkor lenne csajod.
7/22 A kérdező kommentje:
Vállalkozó vagyok, elég jó fizuval és mégsincs csajom... Nah most akkor ez hogy is van???
2020. júl. 7. 15:54
8/22 anonim válasza:
#2: ahham, az utóbbi hónapban hány nőnél próbálkoztál élőben? Remélem 10-nél nagyobb a szám. Én hetente megyek táncos buliba, felkérek 5-6 ismeretlen nőt, ha valamelyikkel van összhang, megpróbálok vele ismerkedni. Tehát ez havi 20-25 új nő, amiből 3-4 lesz, akivel elkezdek utána hétköznapokban beszélgetni. Tudom, hogy ezek kispályás számok, de nekem elég.
9/22 anonim válasza:
Ha vállalkozóként, jó lóvéval nincs csajod, akkor húzd le magad a WC-n, mert veled valami nagy baj van!
10/22 anonim válasza:
Már ne haragudj de nem mindenki betegszik bele az egyedüllétbe és elég valószínű, hogy ez a probléma gyökere. Tanulj meg egyedül is boldognak lenni előbb, mert addig kapcsolatban se leszel boldog, mindig azt várnád, hogy a másik tegyen boldoggá, ilyennel meg senki se akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!