Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire elfogadható, hogy 35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható, hogy 35 évesen anyukám kisér randira?

Figyelt kérdés

Mielőtt ítélkeznétek,anyukám kolléganőjéről szól a dolog. Anyukám jól el van vele és jól ismeri.. És ő hozta össze a talit is és el akar kísérni, de azt mondta majd azért elmegy csak bemutat engem.

Tudja hogy nagyon mamás vagyok és vele lakok, talán megérti mert mind ketten tanítók

2020. júl. 7. 15:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

Igaz vagy sem, a randira egyedül menj!

ENNYI

2020. júl. 7. 15:47
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
A randi kettőtökről szól, nem kell oda senki más. Ha meg egyedül nem megy, akkor fölösleges is próbálkozni.
2020. júl. 7. 15:48
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Na ezért sem engedném meg bárkinek az internet használatát.
2020. júl. 7. 15:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szükség a kedves mamára, ha veled megy randizni, akkor borítékolhatod, hogy a lány nem fog kérni a következőből, bármilyen szolíd, kedves, vallásos..
2020. júl. 7. 17:03
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Forest Gump beütésed van! "A mama azt mondta, az élet olyan, mint egy doboz bonbon..."

"A mama egyszer azt is mondta, hogy..."

:D

2020. júl. 7. 17:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. 35 évesen már egyedül kellene közlekedned, randira is. A mama a gyertyát is szeretné majd tartani?
2020. júl. 7. 18:03
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

😂😂😂

Hat en otthagynalak a francba.

2020. júl. 7. 18:19
 18/23 anonim ***** válasza:
3%

Tehát anyukád barátnője hozta össze a randit?

Akkor tán érthető, hogy ott lesz, mert ti még nem is láttátok egymást.

De ez esetben bazi rosszul tetted fel a kérdést.

2020. júl. 7. 18:20
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

Hat ha mindenki ilyen a csapatban, akkor semmi furcsa.

Nem vagyunk egyformak, de ne foglalkozz vele.

2020. júl. 7. 18:34
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

Anyám egyszer ajánlott nekem egy nőt.

Ez a nő mind belső mind külső tulajdonságok alapján alulmúlt szinte mindenkit akit addig láttam.

Persze felé se néztem.

Ne bízd a nőkre hogy megítéljék jó nő-e valaki, mert nem képesek rá, de legfőképp ne bízd anyádra.

2020. júl. 7. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!