Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponáló egy nőnek, ha egy férfi önmagától kitakarítja az eldugult mosdó lefolyóját?
Nem költöztünk még össze a barátnőmmel, csak most aludtam nála harmadjára, tehát még friss a dolog. Délelőtt dolgozni ment, én még maradtam, mert szabadnapom van. Észre vettem, hogy a fürdőszoba mosdójában alig folyik le a víz, mert dugulás van. Gondoltam, szerzek nála egy jó pontot és kitakarítom, amíg távol van. Aztán az jutott az eszembe, hogy ez kicsit olyan, mintha a szemetesébe turkálnék. Azon dilemmázok, hogy illik-e ilyet tenni, hiszen még nem lakok itt? Vagy hívjak inkább szerelőt? Bár nekem egyáltalán nem okoz gondot az ilyen munka, de vajon mit fog gondolni rólam ezután, ha csak úgy nekiállok kitakarítani az ő tudtán kívül?
Hölgyeim, nektek imponáló lenne ez az adott helyzetben?
Mi lenne ezen imponáló? Ha eldugult, pumpáld meg és kész. Mire ezt ide kiírtad, 3x megcsinálhattad volna.
F
A saját lakásomban igen, de másnál... a fentebb nevezett okok miatt...?
Egyébként a pumpálás csak elodázza a problémát, a takarítás a korrektebb megoldás, csináltam már párszor.
#4 Pont egy ilyen reakciótól tartok én is, hiába a jó szándék...
Így letettem róla, megvárom, amíg haza érkezik, mégha úgy nem is lesz meglepetés.
Egyebként mellesleg egy eldugult lefolyó kitisztításához nem kell sok ész, csak némi lelki erő, akarat, hogy hozzá fogjunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!