Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiak ti milyen elutasításokat/megalázásokat kaptatok eddig?
Nekem élőbe nem igazán volt még rosszabb élményem mert ott nem nagyon próbálkoztam de interneten sokszor mikor küldtem képet egyszerűen eltűntek a lányok. Rosszabb esetben mondták, hogy nagyon ronda vagyok stb.
Nektek milyen "élmenyeitek" vannak?
Mi az, hogy "csúnya"?
Szabálytalan?
Az is lehet vonzó.
Mindenkinek más a "csúnya".
Olyan volt hogy mondta a csaj hogy nem tetszem neki, de mivel anyagilag támogatom így velem lesz!
Nyilván nem a legjobb ezt hallani, de pénzen is lehet puncit venni 😁
Én nő vagyok, de nekem mondta már azt egy pasim lány barátja amikor bemutatott neki, hogy idézem "ezzel? De tényleg? Hát ne már, akkor már inkább a ..., de komolyan..."
Én csak pislogni tudtam a döbbenettől...
Gimi 9. osztályáig (nyolcosztályosba jártam) szinte folyamatosak voltak a kisebb-nagyobb beszólások.
Tudom magamról, hogy csúnya, dagadt, unalmas, értéktelen vagyok, de ma már kevésbé érdekelnek az emberek. Ilyen vagyok, és kész.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!