Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Többit lent olvashatjátok.
Figyelt kérdés
Történt az úgy hogy anno el kellett mennem orvoshoz. Mivel volt egy kis gebasz a lábújjammal. Elmentem megvizsgáltatni. Oké aztán minden rendben ment. Megint mennem kellett. Aztán figyelmes lettem múlt héten egy lányra ott dolgozik. 20 éves körül lehet. Amikor pont melóbol jöttem haza. Akkor is fájt a lábam. Ő volt pont a rendelőnél. Mosolygott. Tudom az ilyeneknek ez a dolguk. Írtam már előtte is neki + tegnap is nem látta így nem is méltatott válaszolni. Hogyan ismerhetném meg. Az a helyzet munka közbe se akarom zavarni. Pont az üzlett mellett van egy kávézó. Lehet egy italra meghívhatnám. Csak ott jönnek mennek az emberek. Az a baj nekem nem ő csinálja a lábam hanem egy másik nő mindig. Hogyan hívhatnám el valahova?2020. júl. 6. 21:42
1/1 anonim válasza:
Oda kell hozzá menned és szólítsd le és mondd el, hogy tetszik neked és szeretnéd egy kávéra meghívni, hogy megismerd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!