Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elég komplikált helyzetbe keveredtem, az infót lent olvashatjátok, aki tud nekem ebben segíteni, ötletet adni kérem segítsen! Mi tévő legyek?
Nos...van egy lány és megismerkedtem vele. 3 hetet beszéltünk és találkozgattunk, kidobta a pasiját elméletileg miattam. a 3. hétvégén azonban buliztunk pesten és ittunk egy nagy társaságban. Ott is együtt voltunk, de részeg volt és flörtölgetett másokkal és "véletlenül" csókolózott is valaki mással. Én kiakadtam rá.. de azt mondta hogy szingli aztán hagytam is(más kérdés hogy az nap este nálam aludt aztán tudjátok...) Összevesztem vele másnap is(féltékenykedtem) ez nem tetszett neki. Nos azóta a kapcsolatunk nem jó. Beszélünk de nem ugyan az mint régen amit mondtam neki és ő is így látja. Az lenne a kérdésem hogy most ki kéne vele mondatnom azt hogy nem szeret és "legyünk barátok" csak, hogy könnyebben el tudjam feledni. Azonban a másik részem pedig még küzdeni akar hogy ne veszítsem el de egyre jobban belátom hogy sajnos nem igen fog menni.(Már bocsánatot kértem mondtma hogy nem tudtam abban a helyzetben normálisan gondolkozni stb.) SZóval most a ti segítségeteket kérem hogy mi tévő legyek hogy kicsit a kapcsolatunkat ismét fel tudnánk lendíteni mint amilyen volt mert eléggé hiányzik.
Előre is köszi ! Remélem vannak tapasztalataitok ilyen téren !
Privátot is írhattok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!