Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az nagy baj, ha eddig minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy baj, ha eddig minden párkapcsolatomban az összes párom mind Péternek szólított, soha sem becéztek? 4 kapcsolatom volt, 3 elhagyott, egyet én. De mind felnéztek rám, magas, sármos férfi vagyok és így szólítottak.

Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 20:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És egy kapcsolatod sem volt olyan szinten, hogy merd mondani, hogy te a Petit szereted? Így nem csoda, hogy ilyen hivatalos, komoly verzióját használták a nevednek.
2020. júl. 6. 21:24
 12/21 A kérdező kommentje:
mert komoly kapcsolatok voltak :D ehhez komolyság illik. Én nem mondtam soha, legkevésbé sem érdekelt, csak furcsálltam, de nem zavart.
2020. júl. 6. 21:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Pítör?
2020. júl. 6. 21:44
 14/21 A kérdező kommentje:
Pítör Párkör :D
2020. júl. 6. 21:48
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt Péter pasim, és valahogy egyértelmű volt,hogy "Petiztem". Ahogy minden Péter Petizek akit tegezek, a magázáshoz társul a Péter.

Ha téged ez zavar, akkor egyszerűen kérd meg,hogy így szólítsanak.

Engem pl. zavar,ha "-ke" toldalékot használnak.Ha valaki így hív, gyakrabban találkozunk, megkérem,hogy csak simán a nevemen szólítson.Ha egyszer-kétszer találkozunk nem jegyzem ezt meg.

2020. júl. 7. 09:42
 16/21 anonim ***** válasza:

Lehet, mivel magas vagy, a Peti Petike valahogy nevetségesen hangzott volna.

Én speciel agyhúgykövet kapok mikor egy pasit állandóan becézni kell.

Legyen egy beceneve amin én hívom a négy fal között, persze, de a Gabizás, Petikézés, Tomizás nekem olyan fiús és nem férfias. Lehet az ő indíttatásuk is ez volt.

2020. júl. 7. 10:13
 17/21 A kérdező kommentje:
mondjuk igen, ilyen Tomizás szerintem nagyon nyálas. Láttam ilyen 20 éves lányt, aki Tomcsinnak hívja a pasiját, youtuber, na kapott érte hideget-meleget ott, h miért nem lehet szimplán Tamás, ha az már elmúlt 20 éves. Pl húgom 24, párja 32, és mindig Tamásnak hívja. Szóval ki így, ki úgy. De persze az sem igaz, hogy az olyan magázós, ha rendes nevén szólítjuk szerintem. Pl Anett, nem fogok úgy hívni, hogy Anettka, mert az vicc szerintem.,
2020. júl. 7. 10:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem a Péter távolságtartóbb. De egyszerű ok is lehet az,hogy vannak Péter ismerősei és Péterezik minden Pétert.
2020. júl. 7. 10:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Te becézted őket? Ha igen, szerintem jogos elvárás (lett volna), hogy maguktól legalább Petinek szólítanak, vagy bármi másnak.
2020. júl. 7. 22:59
 20/21 A kérdező kommentje:
nem becéztem, pl Noémit, Adriennt nem becéztem.
2020. júl. 7. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!