Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőn sok, ha rosszul oszlik el 77 kg (pl hason sok van), ha 171 cm? Adnátok ilyen nőnek esélyt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Kizárt, a full lapos hasat szeretik. Ha nem mellre vagy fenékre hízol, esélyed nincs.
2020. júl. 6. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Inkább mint a seggén... Adnék simán!
2020. júl. 6. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként is sok, mindegy hogy oszlik el.
2020. júl. 6. 20:52
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Ez sok, bárhogyan is oszlik el.
2020. júl. 6. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocs, de jó látni, hogy nem csak én vagyok kétségbe esve a súlyom miatt. Pedig én magasabb és valamivel kevesebb kiló vagyok... :(
2020. júl. 6. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
55%

Ne aggódj nem ezen fog múlni. Igaz, nem az én vélényemre voltál kíváncsi,de az előző válaszolók után egy kis lelket akarok önteni beléd.

Jelenleg 177hez vagyok 75kg (ez is sok az előző válaszok alapján,na meg én is látom lehetne még fogyni) mégis ahogy lekerül a kabát pulcsi megnéznek, bepróbálkoznak...a mostani rövid nadrágos időszakról nem is beszélve.

Voltam több is sajnos, de akkor se voltam egyedül.

Én magam miatt változtattam és elvagyok így.. Ez látszik is rajtad, hogy mennyire vagy rendben önmagaddal. Ha ez zavar téged akkor fogyj, ne azért mert itt ki mit mond. (nyilván nem leszek népszerű ezzel a válaszommal)

2020. júl. 6. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:

KB ugyanez a szituáció van nálam is... 171cm vagyok és 77-78 kg.

Seggem semmi, combom tűrhető, hasból mellből és karból állok ki 😅🤷‍♀️

2020. júl. 6. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

170 centihez ez rengeteg. Legalább 10-15 kilót le kellene adnod, hogy vékonynak lehessen nevezni.

Te se akarsz gondolom egy sörhasú vagy elhízott férfivel járni.

2020. júl. 6. 22:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, adnék. Izgat az ilyen test.
2020. júl. 6. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb,mint a hatalmas combok/vádlik,na az aztán undorító.
2020. júl. 6. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!