Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is érzi úgy hogy csak beéri számára "elmegy" típusú nőkkel, mert nem vonzódnak hozzá olyanok, amilyen nőkhöz ő vonzódik?
Már vagy 4 éve nem voltam olyan nővel, akihez nagyon vonzódtam és akire azt mondanám ő a szememben tényleg egy nagyon vonzó csaj, pedig régebben több példa is volt rá. Az a fajta csinos csaj, akivel kis túlzással legszívesebben csak egész nap szexelnél, akire tényleg újra felállsz 5 perc után, mert annyira bejön ránézésre. Nem szupermodell, nem plázacica, nem partiribi, de azért helyes csajt keresek, viszont úgy látom magam is egész helyes vagyok és más dolgok alapján is egy egész jó fogás. Már ismerkedéskor bennem van kicsit az is, hogy nekem úgy sem lehet igazán jó csajom, mert olyan régen volt legutóbb, igaz akkor több példa is volt rá. Már elég kishitű is vagyok ezzel kapcsolatban, ezért ismerkedéskor is sokszor leállok az első okéska nővel, akin látom hogy bejövök neki, ahelyett hogy tovább keresnék egy olyan nőt, aki tényleg tetszik.
29/F
Szerintem neked is az önképedet kéne rendbe rakni.. valami nem stimmel, hidd el, ha tényleg olyan helyes lennél, akkor találnál jó nőt.
Ismerek olyan pasikat, akik régebb jobban néztek ki, de az idő múlásával pár év alatt átváltoztak, már nem olyan helyesek. Talán nálad is ez a helyzet, Dicsekedsz azzal, hogy milyen jó csajokkal jártál régen.. de valami oka csak van annak, hogy manapság már évek óta nem vonzódnak hozzád ezek a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!