Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 36 éves nőként tényleg ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves nőként tényleg ezt kéne tennem?

Figyelt kérdés
Egy ideje folyton szembesülök azzal a problémával, hogy minél hamarabb ágyba akarnak vinni. (Itt az 1-3 randira gondolok.) Ha meg nem megyek bele rögtön lelépnek, és nem hallik többet róluk. Nekem idő kell ahhoz,hogy felolsmdódjak. Szeretem megismerni a másikat. Csak úgy nem tudok lefeküdni valakivel, nekem azért egy sz*x valakivel több, mint egy kaland. Vagy tegyem azt, hogyha szimpatikus a pasi belemegyek, aztán a többi majd alakul.

2020. júl. 5. 09:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
36+ -osan, minek játszanád a szűz K.-t? Ha tetszik a pasi, akkor dugd meg! És ha lelép, akkor mi van? SEMMI! Volt egy jó orgazmusod. Ha meg marad...
2020. júl. 5. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:
43%
Ha komoly kapcsolatot szeretnék, akkor is szexelni szeretnék a 3-4. randi környékén. Szerintem egy felnőtt ember ennyi idő után el tudja dönteni, hogy tetszik-e neki valaki. Ha pedig ennyi idő után is szégyenlősködik, hiteget, nem tudja kimutatni hogy mit érez akkor úgy érezném hogy nem tetszek neki és nem fűznék hozzá nagy reményt hogy összejövünk.
2020. júl. 5. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

Utolsoval egyetertek,volt már olyan h húztam en is aztan kiderult h nem.illunk össze mert egy ora reszeles után tud csak elmenni,kozben meg addigra mire kiderult tök jó kapcsolatunk lett,off masik eset jaj ne fekudjek ra mert nyomom a.frkat érzékeny,na kossz.

Figyelj probalj csendesebb pasikkal ismerkedni vagy akinel nincs a szex a központban.

Egyszer volt egy tutyi mutyi pasim is sehogy se lepett h felvigyen magahoz pedig jellemileg meghamozta az osszes tobbit. Meguntam utana1jott kezzel labbal h de ő akar meg sajnalja. Pfff Toketlenul viselkedett.

Ha egy pasit csak a szex erdekel azt hajtsd el.

De ha mondjuk beszelgetni2is lehet vele es ugy erdekli a szex meg torekszik arra h jó irányba terelje a kapcsolatot akkor csak orulj neki h vonzodik1hozzad! Majd ha öreg leszel2akkor akarnal te még szexet hamar,de akkor1mar levegonek neznek meg elerhettelen lesz.

2020. júl. 5. 12:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért lennél valakivel, akit csak úgy szerezhetsz meg, ha máshogy viselkedsz, mint ami a személyiségedből, meggyőződésedből következik? Ennek semmi értelme, akárhány éves vagy. Mire mennél azzal?
2020. júl. 5. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:
30%
"Vagy tegyem azt, hogyha szimpatikus a pasi belemegyek, aztán a többi majd alakul." - Pontosan, Kérdező, én ezt javasolnám neked... a férfiak zöme ki nem állja a játszmázó nőket...
2020. júl. 5. 14:58
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
36 évesen öreg vagy mint az országút, szeretkezz még 42-45 éves korodig alkalmi szexként, aztán húzd le a rolót, vegyél macskákat és simogasd azokat.
2020. júl. 5. 14:59
 17/19 anonim ***** válasza:
95%
#16, te vagy az, akinek semmilyen nő nem jut, gondolom... ennyi ésszel... A párom 40, és szerintem 30 percen belül találna férfit, ha épp az kellene neki... persze a sekélyes idióták eleve kizárva...
2020. júl. 5. 15:06
 18/19 Kornikus00 ***** válasza:
62%

1/17

'36 évesen nagyon nehéz lesz már normális párt találni, mert a normális pasik már elkeltek!

Ha szexelsz vele akkor itt otthagy!'

Ne neverttes már hogy elkeltek, nektek nem kell a normális az az igazság. De kinek mi a normális, nagyon relatív! Neked mi számít normálisnak magyarázd már el, ha valaki tetszik neked azon kívül mi a normális? Nem a külsőre kell menni annyira és akkor lesz normális!

2020. júl. 5. 17:21
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Vajon a kerdezonek miert nincs mar 36 evesen kapcsolata? hmmh hmmm
2020. júl. 5. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!